PS3 (REHBER) Unreal Engine 3 ile yapılmış oyunlara türkçe yama yapma ve uyarlama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde alpilkay tarafından oluşturulan (REHBER) Unreal Engine 3 ile yapılmış oyunlara türkçe yama yapma ve uyarlama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,917 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı (REHBER) Unreal Engine 3 ile yapılmış oyunlara türkçe yama yapma ve uyarlama
Konbuyu başlatan alpilkay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakkii

torlofan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2013
176
35
28
42
arkadaşlar ben ingilizce biliyorum yardım edebilirim boş vakitlerimde ama birinin bana olayı düzgün anlatması lazım. programı açtım çevirilen şeyi kayıt dediğimizde otomatik olarak ingilizce olanın yerine geçiyor sanıyorum ki.. sanırım burda arkadaş bilgisayara çevirisi olan bir oyunun tek tek ps3 dosyasına aktarmadan bahsediyor. eğer doğru anladıysam bilgisayarda çevirisi olan bir oyunu ps3 e uyarlamak için ingilizce bilmeye gerek de yok. imece usulü yapsak forumda herkes kopyala yapıştır ile yardım etse kısa zamanda bütün oyun bitmez mi? yoksa ben mi yanlış anladım arkadaş kendi çevirdiğini mi program vasıtasıyla dosyanın içine atıyor? bir de bir oyunun unreal engine 3 ile yapılıp yapılmadığını nerden bileceğiz? bilgisi olanlar bu konuda detaylı bir rehber hazırlayabilir mi?

alpilkay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2008
32
190
33
Unreal Engine 3 ile yapılmış oyunların listesine buradan bakabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ben çevrilmiş oyunları ps3e uyarlamayı gösterdim.
çevrisi yapılmamış oyunlarıda bu yöntemle çevirebilirsin tabi.

torlofan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2013
176
35
28
42
anladım şimdi sağol. peki senin verdiğin linkten indirdiğimiz türkçe dosyaları program ile kopyala yapıştır yapıp ps3 te oynayabiliecek duruma mı getireceğiz? benim anladığım bu program ile COALESCED_INT adındaki dosyayı açıp içindeki yazıları değiştirebiliyoruz. bilgisayarda türkçe çevirisi olduğu için bu oyunların biz sadece kopyala yapıştır yapacağız ve kaydet diyeceğiz. onun için de ingilizce bilmeye gerek bile yok. doğru mu anlamışım ustam olayı?

ahmet079

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 30, 2013
360
10
18
34
İstanbul
Umarım üzerinde çalışanlar olur ve daha çok oyunları türkçe yamalı görürüz Batman Arkham Origins i çevirme gibi bir ihtimal varsa çevirirseniz çok iyi olur.

alpilkay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2008
32
190
33
anladım şimdi sağol. peki senin verdiğin linkten indirdiğimiz türkçe dosyaları program ile kopyala yapıştır yapıp ps3 te oynayabiliecek duruma mı getireceğiz? benim anladığım bu program ile COALESCED_INT adındaki dosyayı açıp içindeki yazıları değiştirebiliyoruz. bilgisayarda türkçe çevirisi olduğu için bu oyunların biz sadece kopyala yapıştır yapacağız ve kaydet diyeceğiz. onun için de ingilizce bilmeye gerek bile yok. doğru mu anlamışım ustam olayı?
tamamen doğru anlamışsın.

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
892
3,546
93
@portagas dostum ben gow yamasını test ediyorum bitince baska bir oyuna başlamayı düşünüyordum ama sonraya kalabilir istersen sana yardım edebilirim.

[MENTION=45984]monemu[/MENTION] Batman Arkham City' de sorun çıktı.Oyun içi diyaloglar farklı uzantıda olduğu için açamadım.
Bir yolunu bulursam yazarım:) olmaz ise başka bir oyun denerim:)

alpilkay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2008
32
190
33
[MENTION=45984]monemu[/MENTION] Batman Arkham City' de sorun çıktı.Oyun içi diyaloglar farklı uzantıda olduğu için açamadım.
Bir yolunu bulursam yazarım:) olmaz ise başka bir oyun denerim:)
dosyanın uzantıları ne acaba eğer .upk uzantılıysa aşağıdaki linkten indireceğin programla açabilirsin (açmak istediğin dosyayı extract.exe adlı programın üstüne sürüklemen yeterli)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

acar85

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 18, 2013
88
38
18
46
valla bravo millet uğraşıyor.zamanım yok ama bana görev verilirse bende uğraşırım. 25-30 oyun var.en azından yaptığınız yama olursa bunların üzerinde deneyebilirim