[ Rehber Video ] Bütün PS3 Konsollarına Oyun Yükleme 3000 ve Super Slim

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Hack ve Firmware kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Rehber Video ] Bütün PS3 Konsollarına Oyun Yükleme 3000 ve Super Slim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,401 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Hack ve Firmware
Konu Başlığı [ Rehber Video ] Bütün PS3 Konsollarına Oyun Yükleme 3000 ve Super Slim
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kadircik

codboıı

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 12, 2017
2
0
1
artık birisi cevap verebilir mi konuyu açıyosunuz ilgilenmiyorsunuz

sympathic3146

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2008
1
0
1
39
internette biraz araştırdım ancak sağlıklı bilgiye ulaşamadım. PS3 kırma jailbreak işlemlerini pek bilmiyorum. cihazım superslim 4004 modeli. bu modeller kırılmıyor sanırım. ancak CFW yüklenebiliyor mu? (CFW yüklemek cihazı kırmak demek mi onu da bilmiyorum :) ) yukarıdaki video yu izledim en sonunda oyunu CFW li ps3 te multiman ile kuracaksınız demişsiniz. zaten bu işlem kırılımayan ve multiman yüklenemeyen ps3 ler için değil mi? bu hususlarda biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum. cihaz sürümüm 4.82

sapinuvali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2018
3
0
1
öncelikle çok teşekkür ederim. sadece yapamadığım tranfer işini nasıl yapacağız. multimanlı ps3 var elimde

tkk123456789

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2017
22
0
1
multimanli konsolsuzda oluyor ama simdilik sinirli sayida oyun calistirildi ve coguda rus dil ile 4.82 var elimde crysis ve gta san andreasi calistirdim lic.edat yukluyorsun web exploit ile yani lisansini oyun orginalmis gibi calisiyor online fln denedim calisiyor ama banlanirmiyim bilmem zaten pek insan da yok serverlarda yani online gereksiz

lovemi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2014
189
62
28
hen sistemle artık oyun yüklemesi kolaylastı yani hen sistemde 3000 ve 4000 seride multiman çalıştırılıyor