Resistance Retribution Takıldım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyunlarda Takıldım kategorisinde djbaha tarafından oluşturulan Resistance Retribution Takıldım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,358 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyunlarda Takıldım
Konu Başlığı Resistance Retribution Takıldım
Konbuyu başlatan djbaha
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan daxter_66

djbaha

P For Playstation
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2008
68
0
6
Selam arkadaşlar,
Baya ilerledim,o kocaman tırtıla geldim,onun açtığı delikte ilerliyorum,o birden çıkıyor,önce gözlerine sıkıyorum,sonra ağzı açılıyor ağzına sıkıyorum sonra gözleri tekrar oluşuyor,canını belli miktarda indirince geri kaçıyor,yürüyünce tekrar geliyor,olduğum yeri anlatabilmişimdir umarım.
Takıldığım nokta şu;ben canavarla uğraşırken ya o garip uzaylılar geliyor,ya da dronelar falan filan. Hem dronelarla uğraşmak,hem canavarla,hem de o canavarın attığı garip yeşil kokudan kaçmak oldukça zor. Bu yüzden 10-11 kere aynı yerde öldüm. Sorum şu;acaba oyunda bi püf noktası var da ben mi keşfedemedim? O kokudan zarar almamak için yapabileceğimiz bi şey var mı ? Zaten tünelde gizlenmek için bi çıkıntı falan da yok,kokuya açık hedef oluyoruz :( Yardım eder misinizzz? Şimdiden teşekkür ederim :) :loveff:

erayss90

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 20, 2009
164
0
16
geriden ateş etmeye çalış yaratıklar gelince önce geriye cekilip yaratıkları öldürmeyi dene sonra tırtıla saldır

djbaha

P For Playstation
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2008
68
0
6
Geriden ateş edince pozisyonum gereği yaratığın tek gözünü görebiliyorum,yaklaşınca yeşil dumanlar sarıyor etrafımı,canım gitmeye başlıyor,kafası güzel oluyor karakterin :D

daxter_66

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2009
3
0
1
51
arkadaş canavar ağzını açınca auger vs nin korumasını kullan önce canavara ateş et sonra diğerlerine ve canavar ağzını açınca BMM001 RAZOR un bütün mermilerini birleştir ateş et :kurali: geçersin garanti