PS3 EMULATÖR RetroArch v1.0.0 CEX/DEX/COBRA ODE -- MAME 2003

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan RetroArch v1.0.0 CEX\/DEX\/COBRA ODE -- MAME 2003 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,220 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 51 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı RetroArch v1.0.0 CEX\/DEX\/COBRA ODE -- MAME 2003
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan (PS63)

alaturcamavzer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 4, 2012
6
0
1
40
Hımm anladım multiman manager olarak peki Cobra_ODE_Manager_v1.5 diye uygulama var bu yoksa forum da cobra ode ler için uyumlu multiman manager dosyası var mıdır..? Yönlendirirseniz sevinirim :)

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,661
58,717
113
44
Siteye Git
Hımm anladım multiman manager olarak peki Cobra_ODE_Manager_v1.5 diye uygulama var bu yoksa forum da cobra ode ler için uyumlu multiman manager dosyası var mıdır..? Yönlendirirseniz sevinirim :)
Aşağıdaki linkten multiman ISO dosyasını indirebilirsin :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

alaturcamavzer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 4, 2012
6
0
1
40
Çok saçma bir soru olucak şimdiden özür dilerim ama Bu uyguladığımız multiman uygulaması benim COBRA ODE olarak Online kullanımlarda BANLANMA gibi bir risk e atmaz deil mi..? Aptalca bir soru oldu ama sormak durumundayım uygulamayı ve kullanımını bilmediğim için saygılar

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,661
58,717
113
44
Siteye Git
Çok saçma bir soru olucak şimdiden özür dilerim ama Bu uyguladığımız multiman uygulaması benim COBRA ODE olarak Online kullanımlarda BANLANMA gibi bir risk e atmaz deil mi..? Aptalca bir soru oldu ama sormak durumundayım uygulamayı ve kullanımını bilmediğim için saygılar
MAntıklı bir soru sordun diyebilirim, içinin rahat olması açısından işlemlerden önce internet bağlantısını kapatabilirsin sonra işlemleri tamamlayıp multiman programını silersin, sonrasında yine interneti açabilirsin

alaturcamavzer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 4, 2012
6
0
1
40
Herşey için tekrardan teşekkürler gecenin bu saatinde yordum sizi saygılar görüşmek üzere tuna bey

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,049
287
83
Sanırım derdime derman bulacak emulator bu battle city indirdim nes uzantılı bu acar insallah indiriyorum su an :playful:

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
CPS3 sistemini destekliyor mu ? Ayrıca scanlines efekti verebiliyor muyuz emulator üzerinde oyunlar için ?

Tunacım cevap verirsen memnun olurum.

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,049
287
83
NES Veya ROM Uzantılı Oyunları Nasıl Açabiliriz Bu Emulator İle ?