Rock Band Unplugged USA-EUR FULL ISO 1.25 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Rock Band Unplugged USA-EUR FULL ISO 1.25 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,842 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Rock Band Unplugged USA-EUR FULL ISO 1.25 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,253
113
linkler bozuk malesef 1.part hata veriyor yenilermisiniz ? ( 4 kere indirdim malesef hata verdi )
Doğru söylüyorsun... Mediafire daki birinci part serverda bozulmuş ama şimdi part1 i yeniden upload ettim indirebilirsin...Keşke 2. denemenden sonra ilk partı ifile.it deki part1 i indirseydin.. O partlar birbirinin aynıdır... Oradaki part1 sağlamdı... mediafiredaki part1 200 mb yerine 170 mb görünüyordu zaten...Bozulmuştu..

Zinzack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2010
7
0
1
34
Hako please fix part 3 both of the links are not working

kerem97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 21, 2008
7
1
3
GAME klasörüyle olan işi hallettim.PSPyi açtığımda sorun da olmadı ama band kurmaya gelince PSP kapandı ve oyunlar görünmedi.GAME klasörünü silip yenisini yaptım ama yine olmadı.Sonra memory diske format attım,bilgisayara bağladığım zaman ISO klasörü yoktu.ISO klasörü oluşturdum,oyun attım ama hala gözükmüyor.Ne yapmam gerekir?

kerem97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 21, 2008
7
1
3
Oyunu çalıştırmadan önce Notepad ile boş bir .txt dosyası yaratın mesela "new.txt" ve bu boş sayfayı PSP/GAME klasörünün içine koyun.

Yukarıda anlattığım işlemi yapamamışsın yapmış olsan bu hata oluşmaz...Format atınca txt dosyasıda silinmiştir formattan sonra ilk önce o dosyayı oluşturup PSP/GAME e at sonra oyunu başlat...
Dediğin işlemi yapmıştım oyunu açmadan önce,oyun da bir güzel çalışmıştı.Şu create band moduna girince psp kendini kapattı sonra oyunlar gözükmedi.Hatta başka bir memory disk taktım,rock band'i bile yüklemediğim halde psx oyunları haricindeki oyunlarım gözükmedi.Yani 4 senedir psp sahibiyim böyle bir sorunla karşılaşmadım.