Sega - Eski Bir Emulator, Oyunlarını arıyorum.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sega Emulation kategorisinde ullu tarafından oluşturulan Sega - Eski Bir Emulator, Oyunlarını arıyorum. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,772 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sega Emulation
Konu Başlığı Sega - Eski Bir Emulator, Oyunlarını arıyorum.
Konbuyu başlatan ullu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan altair

ullu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2009
62
0
6
Arkadaşlar benim eski bir emulator (SEGA) CD'm vardı. (Windows 95 yada 2000 zamanı) Bilgisayarımda bu parantezdekilerden biriydi. Neyse o CD'yi çok seviyordum. İlk aldığımda inanamıştım. Küçük yazılarla yazılmış birsürü oyun vardı :D hep oynuyordum. bir gün bir tane spider man oyunu buldum. onda venom ve spider kullanılarak oynanıyordu. adamlar vs. dövülüyordu. ağ ile sallanma filan vardı. neyse o oyunu oynarken bir yerde takıldım ve oynamayı bıraktım. bazı oyunlarda da canavarlardan korkup oynamayı bırakmıştım :D gittim birisine verdim o da kayıp etti. Neyse bu kadar yıl sonra o oyunu bitirmek istiyorum :D nereden bulabilir bu oyunları :D (böyle azıcıktan uzun oldu ama :D)

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
sega dream cast emulatorun bütün oyunlarını ben upload edicem zaten dostum ben konu açtım sega oyunları için formumuzda görmedin herhalde eklicem oyunların resimlerinide koydum