Xbox 360 Türkçe Yama Silent Hill Downpour Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Silent Hill Downpour Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,644 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 48 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Silent Hill Downpour Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anteplineo

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
910
3,640
93
PS3 için RPCS3 ve XBOX360 için XENIA emulatorleri varken KONSOL almak mantıksız geldi, onu da sayende öğrenmiş oldum :)

Estağfurullah, burada el birliğiyle bir şeyler yapmaya ve üretmeye çalışıyouz. Birçok kişinin çorbada tuzu vardır. Özellikle de sen olmasan nasıl test edecektim bu yamayı ;) Aktarma sahnesi için kaç video yaptım, sen kaç kez denedin, sayısını bile unuttum. Üstüne belki 9,10 video çektin :D O yüzden sana ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bu yazdığın yazının üstüne bir şey yazamam, kusura bakma :D

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim, cansın :)
Konudan bağımsız olacak ama artık telefonlar bile PS3 oyunlarını oynatıyor 😅

Mesela SD elite işlemcili telefonumda Street figter 4,Tekken 6,Soul Calibur 4, Pes 2013 falan yüklü ve hepsi tam performans hatta bazıları daha iyi FPS değerleri ile çalışıyor.
Yanılmiyorsam Silent Hill de ufak grafik hataları olmasına rağmen tam performans çalışıyordu 😀

OneGrandPixel

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
310
227
43
Uzayda
Emeği geçenlere teşekkürler, duygusal anlar yaşayanlar olmuş. 3 orjinal kollu JTAG sıfır ayarında slim xBox 360 satılır :D

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
525
1,911
93
Konudan bağımsız olacak ama artık telefonlar bile PS3 oyunlarını oynatıyor 😅

Mesela SD elite işlemcili telefonumda Street figter 4,Tekken 6,Soul Calibur 4, Pes 2013 falan yüklü ve hepsi tam performans hatta bazıları daha iyi FPS değerleri ile çalışıyor.
Yanılmiyorsam Silent Hill de ufak grafik hataları olmasına rağmen tam performans çalışıyordu 😀
GTA V'de oynanıyor üstelik 50-60 fps ile :) o elite işlemci ile.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,112
594
113
Hem xenia hem rpcs3 çok iyi ama rpcs3 o kadar stabil ki xenia gpuya yüklenirken fan açarken rpcs3 de yüklenmiyor fan bile açmıyor o kadar çok stabil olmasından dolayı telefonlarda da çalışıyor karışık mimarisine rağmen çözüp bu kadar performansla çalışması beni çok şaşırtmıştı bu kadar beklemiyordum açıkçası 😅

Yerayay

TR PATCH KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 25, 2024
806
7,771
93
Arcadia Bay, Oregon
Hem xenia hem rpcs3 çok iyi ama rpcs3 o kadar stabil ki xenia gpuya yüklenirken fan açarken rpcs3 de yüklenmiyor fan bile açmıyor o kadar çok stabil olmasından dolayı telefonlarda da çalışıyor karışık mimarisine rağmen çözüp bu kadar performansla çalışması beni çok şaşırtmıştı bu kadar beklemiyordum açıkçası 😅
2 GB Ekran kartı rpcs3 açarmı? işlemcide i5 3.nesil.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,112
594
113
2 GB Ekran kartı rpcs3 açarmı? işlemcide i5 3.nesil.
Benim gtx1650 ekran kartım var iki emulator de 1080p upsclade 30fpsde çalışabiliyor 60fpse ayarlayamadım çalışması için ama onda da sorun olacağını sanmıyorum sizde de 720p orjinal çözünürlüğünde 30fpsde rahat çalışacağını düşünüyorum özellikle rpcs3 emulatorun