PS5 PKG Oyun Silent Hill 𝖋 [Mart’2026]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde ahmethan tarafından oluşturulan Silent Hill 𝖋 [Mart’2026] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,359 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 42 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Silent Hill 𝖋 [Mart’2026]
Konbuyu başlatan ahmethan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sub_zero

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
334
1,265
93
45
Ahmet bey sizdeki returnal oyununun boyutu nedir bende 62 gb rardan şaka gibi 600 küsur gb çıkyor oyun
İlginç bir konuya değindiniz. 512gb harici SSD’ye attım oyunu oradan oynuyorum. Diğer bütün oyunların boyutlarını görebiliyorum ama nedense Returnal’ın boyutunu göremiyorum. Hesaplayamıyor. Bir gariplik var. Ama oynarken hiçbir sorun yok. 600 gb olması imkansız sanırım 150gb civarlarında.

EDIT: Diğer oyunların boyutlarını hesapladım. Returnal’ın dosya boyutu 230gb civarlarında çıktı.

Son düzenleme:

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,204
2,178
113
İlginç bir konuya değindiniz. 512gb harici SSD’ye attım oyunu oradan oynuyorum. Diğer bütün oyunların boyutlarını görebiliyorum ama nedense Returnal’ın boyutunu göremiyorum. Hesaplayamıyor. Bir gariplik var. Ama oynarken hiçbir sorun yok. 600 gb olması imkansız sanırım 150gb civarlarında.

EDIT: Diğer oyunların boyutlarını hesapladım. Returnal’ın dosya boyutu 230gb civarlarında çıktı.
Bende dosya açık olarak 365 gb görünüyor.

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
213
107
43
ahmethan @ahmethan Castellanos @Castellanos Sanirim oyunda bug var. Oyunun hemen hemen 10-15. dakikasinda dar bir araliktan geçince sinematik bi sahne başlaması lazim ama başlamıyor. Sonra da butonlar pasif hale geliyor herhangi bir etkileşime giremiyorsun oyunla. Sadece yön tuşu çalışıyor.

Ekli dosyalar

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
9,403
53,149
113
ahmethan @ahmethan Castellanos @Castellanos Sanirim oyunda bug var. Oyunun hemen hemen 10-15. dakikasinda dar bir araliktan geçince sinematik bi sahne başlaması lazim ama başlamıyor. Sonra da butonlar pasif hale geliyor herhangi bir etkileşime giremiyorsun oyunla. Sadece yön tuşu çalışıyor.
Sorun yok bende.

Yamadan kaynaklı olabilir belki o

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
213
107
43
Yama yok aslinda o sahnenin goruntunusunu youtube'dan bulup aldim. Neyse 15dk oynayan başkalarida oyunun hemen başında bu hatayi alacaklardir muhtemelen. SiespaTeam surumunu indirmiştim. Duplex olani indiricem tekrardan

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
9,403
53,149
113
Yama yok aslinda o sahnenin goruntunusunu youtube'dan bulup aldim. Neyse 15dk oynayan başkalarida oyunun hemen başında bu hatayi alacaklardir muhtemelen. SiespaTeam surumunu indirmiştim. Duplex olani indiricem tekrardan
Videomu izledin mi :)

Sorun yok ben yarım saatten fazla oynadım, kaydedip kapattım.