Yok artıııık👏👏👏
ertu2016 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ May 1, 2024 244 124 43 Bugün 7:57 PM Öne çıkan konu #21 Yok artıııık
asddfgh Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 16, 2021 1,130 610 113 Bugün 8:27 PM #22 anar-abasow' Alıntı: Call of duty?)) Genişletmek için tıkla ... Severiz şimdiden eline sağlık
OyunDelisiyim TR YAMA KING Kayıtlı Üyemiz Ağu 24, 2025 562 2,149 93 Bugün 9:41 PM #24 Bu oyunu ben sıfırdan çevirmiştim. Bir de PKG yaptım. Onu da upload ediyorum. Burada da paylaşırım. Testlerden sorunsuz geçti.
Bu oyunu ben sıfırdan çevirmiştim. Bir de PKG yaptım. Onu da upload ediyorum. Burada da paylaşırım. Testlerden sorunsuz geçti.
Castellanos CORÇ Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 12,266 58,726 113 Bugün 9:44 PM #25 OyunDelisiyim' Alıntı: Bu oyunu ben sıfırdan çevirmiştim. Bir de PKG yaptım. Onu da upload ediyorum. Burada da paylaşırım. Testlerden sorunsuz geçti. Genişletmek için tıkla ... Abim port edip bitirdi, arka planda da verdi bana. Wolverine yamasını da yapmıştı dün akşam ama önceden bir konu olduğu için onay vermedik Yarın verecek bu yamayı
OyunDelisiyim' Alıntı: Bu oyunu ben sıfırdan çevirmiştim. Bir de PKG yaptım. Onu da upload ediyorum. Burada da paylaşırım. Testlerden sorunsuz geçti. Genişletmek için tıkla ... Abim port edip bitirdi, arka planda da verdi bana. Wolverine yamasını da yapmıştı dün akşam ama önceden bir konu olduğu için onay vermedik Yarın verecek bu yamayı
Leonmert Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Eyl 21, 2026 68 12 8 Bugün 9:47 PM #27 Castellanos' Alıntı: Abim port edip bitirdi, arka planda da verdi bana. Wolverine yamasını da yapmıştı dün akşam ama önceden bir konu olduğu için onay vermedik Yarın verecek bu yamayı Genişletmek için tıkla ... Öncelikle ellerinize emeklerinize saglik keşke exfat olarakta paylaşılsa
Castellanos' Alıntı: Abim port edip bitirdi, arka planda da verdi bana. Wolverine yamasını da yapmıştı dün akşam ama önceden bir konu olduğu için onay vermedik Yarın verecek bu yamayı Genişletmek için tıkla ... Öncelikle ellerinize emeklerinize saglik keşke exfat olarakta paylaşılsa
ReaLioN Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 31, 2021 242 126 43 Bugün 9:48 PM #28 Teşekkür ederiz bunca emek için. 10.xx yazilim konsollar için oyunun bakcport'u çıktı ama henüz .pkg formatı çıkmadı daha. Önce yamayı sonra pkg'yi indicez anlaşılan : )
Teşekkür ederiz bunca emek için. 10.xx yazilim konsollar için oyunun bakcport'u çıktı ama henüz .pkg formatı çıkmadı daha. Önce yamayı sonra pkg'yi indicez anlaşılan : )
Castellanos CORÇ Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 12,266 58,726 113 Bugün 9:49 PM #29 Leonmert' Alıntı: Öncelikle ellerinize emeklerinize saglik keşke exfat olarakta paylaşılsa Genişletmek için tıkla ... Klasörlü ve pkg olarak paylaşabilir @anar-abasow ama pkg linkler bir süre sonra silinir. Bf6'yı pkg olarak hazırlıyor. Yani bu noktada sizlerin artık pkg yapması gerekiyor ki gerekli araç sitede mevcut.
Leonmert' Alıntı: Öncelikle ellerinize emeklerinize saglik keşke exfat olarakta paylaşılsa Genişletmek için tıkla ... Klasörlü ve pkg olarak paylaşabilir @anar-abasow ama pkg linkler bir süre sonra silinir. Bf6'yı pkg olarak hazırlıyor. Yani bu noktada sizlerin artık pkg yapması gerekiyor ki gerekli araç sitede mevcut.
anar-abasow Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Mar 26, 2023 452 1,278 93 Bugün 9:52 PM #30 Leonmert' Alıntı: Öncelikle ellerinize emeklerinize saglik keşke exfat olarakta paylaşılsa Genişletmek için tıkla ... exfat kullanıyorsan eğer (elinde exfat varsa) bunu kendin editliye bilirsin (paylaşılan tool-larla). gerekli dosyları içten değiştirerek.
Leonmert' Alıntı: Öncelikle ellerinize emeklerinize saglik keşke exfat olarakta paylaşılsa Genişletmek için tıkla ... exfat kullanıyorsan eğer (elinde exfat varsa) bunu kendin editliye bilirsin (paylaşılan tool-larla). gerekli dosyları içten değiştirerek.