PS5 Yardım Sistem geri yukleme hakkinda

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde osmanmst33 tarafından oluşturulan Sistem geri yukleme hakkinda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 93 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Sistem geri yukleme hakkinda
Konbuyu başlatan osmanmst33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osmanmst33

osmanmst33

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 25, 2022
85
38
18
Arkadaşlar merhaba, jailbreak sistemim bozuldugu icin geri yukleme islemi yapmak istiyorum, y2jb 1.2.1 versiyonunu ariyorum sitede bulamadim elinde link olan varsa birakabilir mi sistem versiyonum 10.01

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
407
188
43
Arkadaşlar merhaba, jailbreak sistemim bozuldugu icin geri yukleme islemi yapmak istiyorum, y2jb 1.2.1 versiyonunu ariyorum sitede bulamadim elinde link olan varsa birakabilir mi sistem versiyonum 10.01
hocam bu linkteki videoda tarif ediyor nasıl yapman gerektiğini..sana lazım olan dosyayıda video infosuna link olarak eklemiş..
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

onuda buradan indirebilirsin..

osmanmst33

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 25, 2022
85
38
18
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
S
Bu islemi daha once yapmistim hocam benim isime yarar mi bilemedim😀
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Tesekkur ederim simdi gördüm mesajinizi, bu isimi gorur sanirim