PS5 PKG Oyun Star Wars Jedi Survivior - PS5 - v01.013 - TÜRKÇE - FW 4.XX - Backport - AMPR - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Star Wars Jedi Survivior - PS5 - v01.013 - TÜRKÇE - FW 4.XX - Backport - AMPR - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,404 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Star Wars Jedi Survivior - PS5 - v01.013 - TÜRKÇE - FW 4.XX - Backport - AMPR - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan memik0027

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
185
104
43
elinize sağlık hocam bu phu oyunlarını nasıl çalıştırıcaz shadowmount şuan görüyor mu?

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,196
2,168
113
Şöyle birşey bro

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Anlaşılan yüklediğin tüm oyunlar arşivlenecek. Ellerinize sağlık
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Abim bir tavsiye;

Şimdi linkler 90 gün içinde siliniyor, bu gayet normal ama bu sefer konuların içeriği linkler silindi yorumuyla dolup taşacak ve linkler silindiği için konuları kaldırmak zorunda kalacağız.

Şöyle bir şey mümkün mü?

Bir rehber videosu çeksen şu şöyle yapılır desen ve üyeler oyunları indirip yapsa daha iyi olmaz mı? (Program paylaşılmış mı, paylaşılmamış mı daha bakmadım.)

Hem sen bu upload yükünden kurtulursun, hem de linkler silinmez. Üyeler de yeni şeyler öğrenmiş olur. Çünkü bu senin üçün uzun ve meşakkatli bir süreç olacak. Kısa yol bu bana göre.

Tabii sen bilirsin yine de :)

Gerisini özelden yazdım :)
Adam,adam vallah bizim gibi dinozorlar icin harika bir öneri. Ben yakin gözlüğünü takıp oturuyorum😊

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
9,274
52,913
113
Anlaşılan yüklediğin tüm oyunlar arşivlenecek. Ellerinize sağlık
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Adam,adam vallah bizim gibi dinozorlar icin harika bir öneri. Ben yakin gözlüğünü takıp oturuyorum😊
Rehber bu işi kökten çözer, böylece herkes bir şeyler öğrenmiş olur. Çünkü 700 oyun mı paylaşıldı ne :D Onları bu araçla phu yapmak gerekecek ve gerçekten boyutlar düşüyor ama bu ffp yöntemi de iyi. Bakalım neler olacak :)

Mirawil103

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 7, 2020
659
268
63
Bir süredir takip edemiyorum doğru düzgun de, .Phu ve Ffpfsc nasıl kuruluyor? Rehber filan var mı?

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
139
18
18
40
Aynen dun bende bu formata çevirdim çalışmadı oyunlar nasıl yükleniyor abi
Bu arada elinize sağlık

musti1823

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2021
31
7
8
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

350 GB To 163GB FFPFSC Türkçe Yama port ntroot @ntroot

FW 4.XX Backport

Not :
Linkler 90 gün geçerlidir, Tekrar upload edilmeyecektir.

[Gizli içerik]
teşekkürler

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,129
2,599
113
40
Aynen dun bende bu formata çevirdim çalışmadı oyunlar nasıl yükleniyor abi
Bu arada elinize sağlık
M2 üzerinde homebrew klasörü içine atınız, veya USB üzerinde homebrew klasörüne atınız Shadow Mount Plus oyunu bulup yükleyecektir. Attığım tüm oyunlar m2 üzerinde test edilmiştir.