PS5 FFPFSC Oyun Star Wars Jedi Survivior - PS5 - v01.013 - TÜRKÇE - FW 4.XX - Backport - AMPR - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Star Wars Jedi Survivior - PS5 - v01.013 - TÜRKÇE - FW 4.XX - Backport - AMPR - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,173 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Star Wars Jedi Survivior - PS5 - v01.013 - TÜRKÇE - FW 4.XX - Backport - AMPR - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bgezer35

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
515
1,771
93
Hayır demek istediğim Buda pfs gibi imajı açmadan güncellenmiyor, o sadece exfat üzerinde oluyor PHU’da bu destek yok ve PHU hazır değil beta 2 de şu an
Anladım başkan. Sen şimdi bana ne önerirsin ben de böyle oyun paylaşıcam da hangisinden başlayayım neye çevireyim

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,190
3,259
113
40
Anladım başkan. Sen şimdi bana ne önerirsin ben de böyle oyun paylaşıcam da hangisinden başlayayım neye çevireyim
3 ay ciddi bir sure arkadaslar, 3 ayda bir arada guncelleme yapabiliriz son gun indir tekrar yukle guzel olay tabi herkezde yuksek upload hizi yok bu isi yapacak arkadaslar yuksek upload hizina sahip olmali

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,190
3,259
113
40
exfat cok guzel bir sistem ama tek parca tutmaktan ve dahilide bile calisirken harici gibi calismasi mukemmel bir sey, tek dez avantaji boyutlari onun haricinde %5 buyutuyor boyutu konteynir olusturdugu icin. Ben FFPFSC neden paylasiyorum mega bir arsiv var elimde SSD fiyatlari ise almis gitmis basini bu yuzden FFPFSC yoneldim ve sorunsuz calismasida cabasi. 1TB SSD"ye 22 3AAA oyun koydum bu mukemmel birsey. Sana onerim yer sorun degilse exFAT olur icinde guncelleme yapmasi kolay ama benim gibi paketle unut dusunuyorsan FFPFSC derim. Ihtiyac halinde extract edip duzenleyebiliyorsun bu arada

Son düzenleme:

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
729
587
93
byercanx @byercanx idm ile nasıl indirebiliriz bir türlü yakalayamı linki j dowlandır yakalıyor ama idm hızlı onun için sayfanın indirimlerini kapatayım dedim idm gördün onunda kapatma olayı yok göremedim ben
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

byercanx @byercanx idm ile nasıl indirebiliriz bir türlü yakalayamı linki j dowlandır yakalıyor ama idm hızlı onun için sayfanın indirimlerini kapatayım dedim idm gördün onunda kapatma olayı yok göremedim ben
konu iptal byercanx @byercanx halletim idm ile baya bir indirme saat farkı düştü