PS4 Türkçe YAMA Star Wars Jedi Survivor PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan Star Wars Jedi Survivor PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,255 kez görüntülenmiş, 203 yorum ve 122 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Star Wars Jedi Survivor PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan KERİMK3535

enska

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 4, 2017
97
20
8
alperrenkli @alperrenkli Çok teşekkürler, yardımcı olmak adına deneyip gördüğüm hatalar olursa yazarım.

aleyna can

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 14, 2009
97
36
18
43

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu Oyun Hakkında
Cal Kestis’in hikayesi, Respawn Entertainment’ın Lucasfilm Games ile iş birliğiyle geliştirdiği, tüm galaksiyi kapsayan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor™’da devam ediyor. Bu anlatım odaklı tek oyunculu oyun, Star Wars Jedi: Fallen Order™’daki olaylardan 5 yıl sonra başlıyor ve galaksiye iyice karanlık çökerken Cal’in umudunu giderek yitirdiği savaşı takip ediyor. İmparatorluk tarafından galaksinin dışına itilen Cal’in etrafında yeni ve tanıdık tehlikeler olacak. Hayatta kalan son Jedi Şövalyelerinden biri olan Cal, galaksinin en karanlık zamanlarında direnmek zorunda. Acaba kendisini, mürettebatını ve Jedi Düzeni’nin mirasını korumak için sınırları ne kadar zorlayacak?

CUSA33778 – USA BÖLGE KODUNA GÖRE YAPILMIŞTIR

TÜRKÇE ÇEVİRİ
ALPERRENKLİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME

ALPERRENKLİ

RAR ŞİFRESİ
A&R

YAMA LİNKİ

[Gizli içerik]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 15, 2010
226
27
28

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu Oyun Hakkında
Cal Kestis’in hikayesi, Respawn Entertainment’ın Lucasfilm Games ile iş birliğiyle geliştirdiği, tüm galaksiyi kapsayan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor™’da devam ediyor. Bu anlatım odaklı tek oyunculu oyun, Star Wars Jedi: Fallen Order™’daki olaylardan 5 yıl sonra başlıyor ve galaksiye iyice karanlık çökerken Cal’in umudunu giderek yitirdiği savaşı takip ediyor. İmparatorluk tarafından galaksinin dışına itilen Cal’in etrafında yeni ve tanıdık tehlikeler olacak. Hayatta kalan son Jedi Şövalyelerinden biri olan Cal, galaksinin en karanlık zamanlarında direnmek zorunda. Acaba kendisini, mürettebatını ve Jedi Düzeni’nin mirasını korumak için sınırları ne kadar zorlayacak?

TÜRKÇE ÇEVİRİ
ALPERRENKLİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME

ALPERRENKLİ

RAR ŞİFRESİ
A&R

YAMA LİNKİ

[Gizli içerik]
V1.01ile uyumlu mu? Teşekkürler.

Serdarkagan

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 22, 2021
305
29
28

Bu Oyun Hakkında

TÜRKÇE ÇEVİRİ
ALPERRENKLİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME

ALPERRENKLİ

RAR ŞİFRESİ
A&R

YAMA LİNKİ

[Gizli içerik]
Yine Alper bey, yine müthiş bir paylaşım...Emeğinize sağlık Üstad..

erenkanyanik

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 27, 2014
232
109
43
43232 satır kolay değil elime sağlık 👍
Başta oyunu ps4 sürümünü hack'leyen CYBER1K olmak üzere ve sonra bu sitenin kurucusu MCTUNA'YA ve oyunu paylaşan HAKO'YA ve oyunu türkçe yamasını yapıp paylaşan ALPERRENKLİ kardeşimize ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ 👍 burada eskiden bir kaç oyunun türkçe portuna yardım etmiştim. Ne kadar zor olduğunu biliyorum çok zaman gerekiyor