PS5 Oyun Türkçe Yama Street Fighter 6 PS5 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde karga tarafından oluşturulan Street Fighter 6 PS5 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,742 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 32 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Street Fighter 6 PS5 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan karga
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OyunDelisiyim

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,131
58,359
113
Yama benden kaynaklı geç paylaşıldı, kusura bakmayın arkadaşlar.

Link eklendi.

Yama türkçe dublajlıdır.

Dublaj için MyBe&Ka @MyBe&Ka abiye ve çeviri için karga @karga abiye teşekkürlerimi sunuyorum.

Deniz36

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 26, 2023
779
666
93

Link eklendi.

Yama türkçe dublajlıdır.

Dublaj için MyBe&Ka @MyBe&Ka abiye ve çeviri için karga @karga abiye teşekkürlerimi sunuyorum.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
511
2,531
93

Link eklendi.

Yama türkçe dublajlıdır.

Verdiğiniz emekler için teşekkürler, ben bilse idim karga @karga da olduğunu elimi bile sürmezdim kusuruma bakmayın. Önceden hazırdı bende sadece zamanını bekliyordum. karga @karga ps5 için paylaşınca da ps4 içinde ben paylaşayım dedim. Konu adını da dublaj yapalım isterseniz daha iyi olur.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,131
58,359
113
Verdiğiniz emekler için teşekkürler, ben bilse idim karga @karga da olduğunu elimi bile sürmezdim kusuruma bakmayın. Önceden hazırdı bende sadece zamanını bekliyordum. Konu adını da dublaj yapalım isterseniz daha iyi olur.
Bak onu unuttum işte :D

karga

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
45
182
33
45
Verdiğiniz emekler için teşekkürler, ben bilse idim karga @karga da olduğunu elimi bile sürmezdim kusuruma bakmayın. Önceden hazırdı bende sadece zamanını bekliyordum. karga @karga ps5 için paylaşınca da ps4 içinde ben paylaşayım dedim. Konu adını da dublaj yapalım isterseniz daha iyi olur.
hepimizin emeğine sağlık :). bende öyle boş oldukça değerlendiriyorum işte.