PS5 HACK Süresiz Etahen 2.5b (Y2JB Kullananlar için)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Süresiz Etahen 2.5b (Y2JB Kullananlar için) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,256 kez görüntülenmiş, 195 yorum ve 113 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Süresiz Etahen 2.5b (Y2JB Kullananlar için)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan poulkilly

önemsizinsan

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 7, 2025
36
3
8
Sadece videoyu izlemeniz ve portagas @portagas arkadaşımızın paylaşmış olduğu ps5_autoloader klasörünü indirmeniz yeterlidir.☺

Lütfen videoyu dikkatli bir şekilde izleyiniz ve işlemlerinizi ona göre yapınız.

Arkadaşlar bestpig olan fixleri kullanın.

Bestpig fixleri, örnek metal için indirdiniz, klasörleri oyunun ana dizinine atacaksınız.

Sonra konsolu açıp kırma işlemini yapacaksınız.

İşlem bu.

Yenilikler
:
etaHEN.elf - Son çıkan 2.5b sürümüdür.
ps5-backpork.elf - Alt versiyonda olanlar için bu önemli bir dosyadır. Herhangi bir oyuna ait fix dosyası atıldıktan sonra oyunların açılmasını sağlar.
notify.elf

shadowmount.elf - Kırma işlemi yapıldığında oyunları menüden de direkt olarak açmamızı sağlar.

ps5_autoloader
[Gizli içerik]

çok teşekkürler

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,917
1,773
113

Bestpig fixleri, örnek metal için indirdiniz, klasörleri oyunun ana dizinine atacaksınız.

Sonra konsolu açıp kırma işlemini yapacaksınız.

İşlem bu.
Koca gün kafanı şişirdim ve akşamına çalışan fix geldi.Sıöyleyeceklerim bu kadar😂

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,666
47,407
113
Koca gün kafanı şişirdim ve akşamına çalışan fix geldi.Sıöyleyeceklerim bu kadar😂
Estağfurullah abim benim ☺

Zaten zamanla çoğu düşecek.

Yalnız Twitter'dan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu arkadaşı da takip etmek gerek. :)

Bestpig fixleri paylaşıyor ;)

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,917
1,773
113
Estağfurullah abim benim ☺

Zaten zamanla çoğu düşecek.

Yalnız Twitter'dan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu arkadaşı da takip etmek gerek. :)

Bestpig fixleri paylaşıyor ;)
Ben böyle faydalı siteleri takip eymiyorum.Koca gün birilerini darliyor ve ekrana boş boş bakiyorum daha zevkli😂😁😆

BASTURKSIS

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 25, 2025
155
179
43
Sadece videoyu izlemeniz ve portagas @portagas arkadaşımızın paylaşmış olduğu ps5_autoloader klasörünü indirmeniz yeterlidir.☺

Lütfen videoyu dikkatli bir şekilde izleyiniz ve işlemlerinizi ona göre yapınız.

Bestpig fixleri, örnek metal gear için indirdiniz diyelim, klasörleri ve dosyaları oyunun ana dizinine atacaksınız.

Sonra konsolu açıp tekrar kırma işlemini yapacaksınız. Bestpig plugin devreye girmiş olacak.

İşlem bu kadar. :)

Yenilikler
:
ps5-backpork.elf - Alt versiyonda olanlar için bu önemli bir dosyadır. Herhangi bir oyuna ait fix dosyası atıldıktan sonra oyunların açılmasını sağlar.
notify.elf

shadowmount.elf - Kırma işlemi yapıldığında oyunları menüden de direkt olarak açmamızı sağlar.

ps5_autoloader
[Gizli içerik]

TEŞEKKÜR EDERİM EMİR

caiser2665

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2025
52
15
8

Bestpig fixleri, örnek metal gear için indirdiniz diyelim, klasörleri ve dosyaları oyunun ana dizinine atacaksınız.

Sonra konsolu açıp tekrar kırma işlemini yapacaksınız. Bestpig plugin devreye girmiş olacak.

İşlem bu kadar. :)

Yenilikler
:
notify.elf

ps5_autoloader
[Gizli içerik]

teşekkürler