Türkçe Galatasaray Teması CTF ( 5.00 M33 ve 5.02 GEN-A Uyumlu)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde mazide tarafından oluşturulan Türkçe Galatasaray Teması CTF ( 5.00 M33 ve 5.02 GEN-A Uyumlu) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,337 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı Türkçe Galatasaray Teması CTF ( 5.00 M33 ve 5.02 GEN-A Uyumlu)
Konbuyu başlatan mazide
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethusrev2000

kirmizilim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 28, 2009
1
0
1
36

Forumda bazı arkadaşların üç büyükler teması istekleri vardı. Bende sizleri kırmamak için kolları sıvadım ve ilk olarak Galatasaray temasını yaptım. Biter bitmez yayınlayacağım sözünü verdiğim temayı

5.00 M33 İndirme Linki :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

5.02 Gen-A İndirme Linki :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kurulum (Her iki versiyon da aynı kuruluma sahip) :

* Kendi versiyonunuza uygun dosyayı Bilgisayarınıza indirin ve açın.
* Açtığınız dosya içerisinde üçtane klasör mevcut (cxmb, seplugins ve PSP).
* Bu üç klasörü olduğu gibi Hafıza Kartınıza atın (Ana Dizin).
* Ardından PSP'nizi kapatıp yeniden açın.
* PSP Tema ayarlarından Galatasaray SK Türkçe temayı seçin ve kurun İşlem tamamdır.

Not : Recovery menüye girip aktifleştirmenize gerek yoktur. ben sizin için vsh.txt belgesinin içinden 1 değeri verip aktifleştirdim...

Özellikler :

* Açılış Logosu
* Yeni sound ikonu ve konumu
* Yeni anamenü konumu
* Yeni batarya ikonu ( Üç yıldızlı logo batarya ikonunu temsil etmektedir. Şarjınız azaldıkça Logodan bir yıldız
eksilmektedir. Şarj seviyeniz %10 ve aşşağısına düşmüş ise logoda hiçbir yıldız kalmayacaktır. Aynı mantıkla cihazı şarja taktığınızda yıldızlar şarj seviyesine göre tekrar artış gösterecektir. Cihazınız Şarj halindeyken logo komple yanıp sönerek Cihazın şarj olduğunu belirtecek.)
* Saat rengi ve konumu
* Sarı, Kırmızı ve ana renk olan Beyaz; değiştirilebilir üç yazı renkleri
* Ve tema içi birçok değişik ikonlar

Birazda ekran görüntüsü ekleyeyim.

Bu da değiştirmek isterseniz duvar kağıdı. Ayrıca Şunuda söyleyeyim. Forma arkasına ismini y

trakyali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 13, 2009
75
4
8
ustam eline saglik slim lite 5.33 de denedim fakat olmadi gs thema secenegi ayarlarda gözükmüyor

trakyali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 13, 2009
75
4
8
recorvery den psp ye reset at yada system settings den restore yap psp ye daha sonra dene...​
cevabin icin tsk ederim fakat nasil yaparim onu bilmiyorum cocuk cok istiyordu olmadi halbuki mctuna ustanin sundugu marip thema si oldu gs themesini beceremedim bir türlü

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
yaw bunu fb icin i olsa düşünmeden indirirdim lütfen fb icinde yapın yaw ayrımcalık olmasın!!

cagatay27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2008
222
1
18
mazıde bıde c.ronaldo teması yapsan su kırılan ta88v3 5.oom33 lere uyumlu ne super olur :22: