PS5 Yardım Türkçe Yama Oyun Önerisi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde ReaLioN tarafından oluşturulan Türkçe Yama Oyun Önerisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Türkçe Yama Oyun Önerisi
Konbuyu başlatan ReaLioN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
174
71
28
Selamlar sevgili Türkçe yama çeviri ekibi , Castellanos @Castellanos , nucleusxx @nucleusxx , alperrenkli @alperrenkli ve varsa aramızda tool'lar için yardımcı olan arkadaşlar.

Korku oyunu severler için keyifli bir oyun tavsiye etmek isterim , Bu sebeple A++ oyunlar haricinde ki bu köşede kalmış oyun için müsaitliğiniz olur ise
yama paylaşırsanız mutlu oluruz.

Teşekkürler,

A Quiet Place The Road Ahead

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,924
1,778
113
En son Silent Hill F bitirdim.Diger sonlarını merak ettiğim için 3 defa sıkılmadan oynadım. Hem hayranı olduğum seri hemde içine çeken bir hikayeye sahip bölümdü F.Sadece dövüş sistemine alışmak biraz zaman aldı. Pes etmeyip sabır gösterirsen tatmin eder emin ol.Ve daha açılacak 2 son daha var ama onlar tabiri caiz geyik sonlar.Ayrica korku türü arıyor isen forumda paylaşılan çok kaliteli yamalara sahip oyunlar mevcut.Gercekten degerli paylaşım yapan kişilerin isimlerini yazmışsın tabiki dahasıda var hepsine her paylasimlarinda canı gönülden teşekkür ederim.