PS3 Türkçe YAMA Uncharted 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde DesBurak tarafından oluşturulan Uncharted 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 95,029 kez görüntülenmiş, 1,536 yorum ve 865 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Uncharted 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan DesBurak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan WollKahn

DesBurak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 5, 2011
101
1,514
93
Diğer çeviri oranı: 665/674 Satır ~ %99​

Ve nihayet bitiyor. Son üç gündür biraz yaza kaptırdım sanırım kendimi. Bahsettiğim Chapter 03-04 ü de test edip gece upload etmeyi planlıyorum. İndirme boyutu yaklaşık 1 MB ve yükleme gayet basit. PS3_GAME klasörünü oyundakiyle değiştireceksiniz. Tek link tüm versiyonlarla uyumlu olacak.

durantula

Guest
Diğer çeviri oranı: 665/674 Satır ~ %99​

Ve nihayet bitiyor. Son üç gündür biraz yaza kaptırdım sanırım kendimi. Bahsettiğim Chapter 03-04 ü de test edip gece upload etmeyi planlıyorum. İndirme boyutu yaklaşık 1 MB ve yükleme gayet basit. PS3_GAME klasörünü oyundakiyle değiştireceksiniz. Tek link tüm versiyonlarla uyumlu olacak.
Sonunda,bu yama senin ve mcpsp ailesi adına hayırlı olsun gerçekten takdire şayan bir iş yapıyorsun hiç bir çıkarın yokken bizler için uğraişıp oyunları Türkçeleştiriyorsun çok teşekkürler sana.

kurt26

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2010
847
15
18
Siteye Git
hocam bana uncarhed 1de lazım bir bulamadım.
ellerine sağlık kolay gelsin .hiç oynamayan biri olarak süper olucak.

DesBurak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 5, 2011
101
1,514
93
hocam bana uncarhed 1de lazım bir bulamadım.
ellerine sağlık kolay gelsin .hiç oynamayan biri olarak süper olucak.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Herkezisyan'ın konusunda var.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Buradan premium bulup son hız çekebilirsin. Birazdan düşmeye başlar 10-11 gibi. :sm:

herkezisyan

Erişim Engelli
Ara 4, 2010
0
5
2
41

Herkezisyan'ın konusunda var.

Buradan premium bulup son hız çekebilirsin. Birazdan düşmeye başlar 10-11 gibi. :sm:
dosyayı gonder bi test edim ben ;)