USB HDD ve Ekran atlamasi!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde encryption tarafından oluşturulan USB HDD ve Ekran atlamasi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,287 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı USB HDD ve Ekran atlamasi!
Konbuyu başlatan encryption
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ugur1418

encryption

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 15, 2008
3
0
1
Merhaba arkadaslar

Elimde orjinal ps2 slim var, usb loader ve usb hdd var. oyunlari hddye atiyorum ps2 oyunlari görüyor fakat acmak istedigim zaman ekran atlamasi yapiyor. bunun nedenini bilen lütfen yardimci olabilirmi ? simdiden tesekkürler. 1. resimde gördügünüz gibi hersey calisiyor ve 2. resimde de oyunu acmak istedikten sonra oluyor

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
binde bir görülen arızlardan birsi hemen şu arızası var demek yanlış olur makinanın incelenmesi lazım hdd de sorun olabilir makinanın ana kartında da sorun olabilir....​

encryption

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 15, 2008
3
0
1
tesekkürler yanit icin, tahminimce hdd sorunluydu. bugün yeni aldim bakalim calisicakmi. tekrar tesekkürler

yeni usb hddyi denedim onda da ayni sorun, acaba kullandigim programda sorun olabilirmi? eger makinada bir sorun olsaydi hicbir oyunu calistirmazdi sanirim ama öyle bir sorun yok.

psicos

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2009
7
0
1
33
arkadaşlar bu video da adam napıyor bir yerlere filan giriyor ayrıntılı anlatırmısınız lütfen

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

boz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 20, 2008
26
1
3
açıkçası hiçbişey yaptığı yok.usb hdd e giriyo ama daha basit girebilirdi.

ugur1418

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2008
4
0
1
35
oyunun datalarında bozukluk oldugu ıcın yapıor bunu