PS4 Türkçe YAMA Watch Dogs: Complete Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Watch Dogs: Complete Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,305 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 49 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Watch Dogs: Complete Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yusuf3939

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
272
817
93
Watch Dogs: Complete Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Watch Dogs: Complete Edition oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren OMFG_EPIC6954 ' a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biraz uğraştırdı beni ama sonunda bunu da halletmiş oldum, ekstradan türkçe karakter desteği de sağladım ve eksik kalan yerleri kendimce düzelttim.

OYUN HAKKINDA
Chicago’nun her kamerası, trafik ışığı ve dijital bağlantısı senin silahın olabilir. Aiden Pearce olarak ctOS sistemini hackleyecek, suç dünyasının peşine düşecek ve geçmişindeki trajedinin sorumlularını bulmak için şehri kendi yöntemlerinle kontrol edeceksin.Watch Dogs: Complete Edition; ana oyunu, Bad Blood genişlemesini, Exclusive Missions görevlerini ve çeşitli bonus içerikleri tek pakette bir araya getiren en kapsamlı Watch Dogs sürümüdür.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OMFG_EPIC6954

PS4 TOOL VE PAKETLEME
NITR0

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

gserhygrtht

Yardımsever Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
299
136
43
Watch Dogs: Complete Edition Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
[ATTACH type="full" width="364px" alt="4510"]4510[/ATTACH]
Watch Dogs: Complete Edition Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Watch Dogs: Complete Edition oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren OMFG_EPIC6954 ' a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biraz uğraştırdı beni ama sonunda bunu da halletmiş oldum, ekstradan türkçe karakter desteği de sağladım ve eksik kalan yerleri kendimce düzelttim.

OYUN HAKKINDA
Chicago’nun her kamerası, trafik ışığı ve dijital bağlantısı senin silahın olabilir. Aiden Pearce olarak ctOS sistemini hackleyecek, suç dünyasının peşine düşecek ve geçmişindeki trajedinin sorumlularını bulmak için şehri kendi yöntemlerinle kontrol edeceksin.Watch Dogs: Complete Edition; ana oyunu, Bad Blood genişlemesini, Exclusive Missions görevlerini ve çeşitli bonus içerikleri tek pakette bir araya getiren en kapsamlı Watch Dogs sürümüdür.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OMFG_EPIC6954

PS4 TOOL VE PAKETLEME
NITR0

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU
GELECEK
[Gizli içerik]
Ben göremeyeceğim :)))

karizmaatik

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 9, 2023
93
42
18

Watch Dogs: Complete Edition oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren OMFG_EPIC6954 ' a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biraz uğraştırdı beni ama sonunda bunu da halletmiş oldum, ekstradan türkçe karakter desteği de sağladım ve eksik kalan yerleri kendimce düzelttim.

OYUN HAKKINDA

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OMFG_EPIC6954

PS4 TOOL VE PAKETLEME
NITR0

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU
GELECEK
[Gizli içerik]
Teşekkürler