Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,216 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 127 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 22mehmet22

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
ben hiç özlemedim kardeş kaç kere 10gb bir oyunu %90 geldiğinde iptal eti benim için part daha güzel en azıdan 1gb olsa tekrar iner ama
10gb kotalı biri için çok sorun olur
Ben 25 gb'lık beyond two soul'su [MENTION=82429]ferex28[/MENTION] sayesinde tek link olarak indirmiştim
Yoksa imkanı yok indiremezdim
Valla ben özledim o paylaşım'ları

This is not just a game!!!

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Bu kota dostunun torrent linkini paylaşan olursa sevinirim

This is not just a game!!!

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
oyun ne çok iyi nede çok kötü orta karar bir oyun olmuş birde bazı arkadaşlar gta 5 ile kıyaslamış bu oyun gta 5 ile kıyaslamayı bırakın gta 5in yanında bile geçemez bence

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
oyun ne çok iyi nede çok kötü orta karar bir oyun olmuş birde bazı arkadaşlar gta 5 ile kıyaslamış bu oyun gta 5 ile kıyaslamayı bırakın gta 5in yanında bile geçemez bence
Gta oyunları o kadar ilginçtir ki; seveninin gözü başka birşey görmez deyim yerindeyse bayılır ama diğer taraftan sevmeyeni de nefret eder,saçma bulur.Yani ortası yoktur.
Pc oyunculuğu konusunda takdir ettiğim üyelerden schuldiner de gta serilerini sevmez aynı benim gibi.

Son düzenleme:

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
Gta oyunları o kadar ilginçtir ki; seveninin gözü başka birşey görmez deyim yerindeyse bayılır ama diğer taraftan sevmeyeni de nefret eder,saçma bulur.Yani ortası yoktur.
Pc oyunculuğu konusunda takdir ettiğim üyelerden schuldiner de gta serilerini sevmez aynı benim gibi.
bence gta ile watch dogsu karşılaştırmak olmaz çünkü ikiside ayrı oyun

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
777
93
antarktika
gta5 ile kıyaslanması bence de yanlış ama herkez açık dünya diyince gta dediğinden ve internette herkez bunu yaptığından bende ister istemez karşılaştırıyorum
tabii ki gta her açıdan daha iyi bu ortada zaten

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
gta5 ile kıyaslanması bence de yanlış ama herkez açık dünya diyince gta dediğinden ve internette herkez bunu yaptığından bende ister istemez karşılaştırıyorum
tabii ki gta her açıdan daha iyi bu ortada zaten
Canın sağolsun dostum seni mi kıracam olsa dükkan senin ama yok işte GTA oyunlarını hiç sevmiyorum,babasını da sevmezdim zaten:)