Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,242 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 127 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 22mehmet22

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
Partli olarak indirmede sıkıntı yaşadım
Bende torrente döndüm herhalde birkaç gün sürer inmesi
kolay değil 15 gb cep telefonu ile indirecegim :)

This is not just a game!!!
dostum oyunun 8 gblık repack sürümünü indirsene boşu boşuna neden 15 gblık indiriyorsun ? 8gblık repack sürümünde sadece gereksiz diller çıkarılmış aynı oyun onu indirsen senin için daha iyi olur bence :)

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Bana uyarda 8 gb'lik repack sürümünün torrent linki yok

fitamino

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2013
89
17
8
Bana uyarda 8 gb'lik repack sürümünün torrent linki yok

Firedrive linkleri patladi diye torent ariyosan firedrive uyumlu calisan linkleri diger konuya yazdim en son sayfada olmasi lazim. Ilk basladigimiz linklerle uyumlu. Ben ordan devam ettim.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

myalcin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 7, 2012
157
49
28
Firedrive linkleri patladi diye torent ariyosan firedrive uyumlu calisan linkleri diger konuya yazdim en son sayfada olmasi lazim. Ilk basladigimiz linklerle uyumlu. Ben ordan devam ettim.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende şuan iniyor firedrive nasıl patladı anlamadım?

fitamino

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2013
89
17
8
oyunun grafikler patates 6/10
kontroller araba sürerken özellikle çöp 3/10
Hikaye için bişey diyemem ama iyi bi ingilizce şart.
genel anlamda 5/10
özetle ps3 kullanıcılarına hakaret niteliğinde bir oyun olmuş. arabalar çok büyük evler yanında gecekondu kalıyor. Boşuna hevesle beklemişim. milyonlarca ps3 kullanıcısının ''aa grafikler bizde çöp gidip ps4 alalım'' diyeceklerini düşündüler sanırım. ps4 kırılana kadar almıyorum ulan var mı ötesi.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
oyunun grafikler patates 6/10
kontroller araba sürerken özellikle çöp 3/10
Hikaye için bişey diyemem ama iyi bi ingilizce şart.
genel anlamda 5/10
özetle ps3 kullanıcılarına hakaret niteliğinde bir oyun olmuş. arabalar çok büyük evler yanında gecekondu kalıyor. Boşuna hevesle beklemişim. milyonlarca ps3 kullanıcısının ''aa grafikler bizde çöp gidip ps4 alalım'' diyeceklerini düşündüler sanırım. ps4 kırılana kadar almıyorum ulan var mı ötesi.
Merak ettim de sürekli grafiklerden şikayet ediyorsun,oynanabilirliğe hiç değinmiyorsun.
Grafikleri kötü niye mükemmel bir oyunu sen oynamayacak mısın?Ps4 var ama Ps3 versiyonu bana yetiyor çünkü bir oyun için oynanabilirlik en önde gelir.Hikaye,ses hele ki grafik benim için çöptür.
10 sene önce çıkan Max Payne 2 yi hala ilk gün ki zevkle arada oynarım.Çünkü oyun gibi oyundur.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
[MENTION=3725]arif02[/MENTION]arkadaşlar rogero 4.50 cfwde 80010006 hatası verdi hayırdır inşallah :'(