Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,242 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 127 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 22mehmet22

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
777
93
antarktika
Canın sağolsun dostum seni mi kıracam olsa dükkan senin ama yok işte GTA oyunlarını hiç sevmiyorum,babasını da sevmezdim zaten:)
herkezin sevdiği ve sevmediği oyunlar vardır tabii.gta 5 güzeldi ama watch dogs u da sevdim ben.işte bi tek araç kontrolleri zorluyor onada bi nebze alışılıyor oynadıkça. (gta serisinin araç kontrolleri efsanedir) ubisoft güzel bi açık dünya oyunu yapmış gayet başarılı :)

myalcin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 7, 2012
157
49
28
Beyler oyunu indirirken hangi programı kullanıyorsunuz? nasıl indiriyorsunuz part olarak indirmedim büyük boyutlu oyun :anonymous:

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Dostum...
En sağlamı torrent olarak indir
Ben şu an öyle yapıyorum kickass sitesinden 15.11 gb'lik deluxe edition olanı
Üstelik ben cep telefonu ile indiriyorum samsung galaxy s2 ile :)

This is not just a game!!!

Son düzenleme:

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
Beyler oyunu indirirken hangi programı kullanıyorsunuz? nasıl indiriyorsunuz part olarak indirmedim büyük boyutlu oyun :anonymous:
Kardeş idm en iyisi indirmek için. Partlari tek tek indir. Sonra 1.parta sağ tıklayıp Buraya çıkart demen yeterli. Veya istediğin yere cikarabilirsin.

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

fitamino

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2013
89
17
8
benim indirme bitti sende durum ne bro :D [MENTION=141638](PS63)[/MENTION]

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Partli olarak indirmede sıkıntı yaşadım
Bende torrente döndüm herhalde birkaç gün sürer inmesi
kolay değil 15 gb cep telefonu ile indirecegim :)

This is not just a game!!!

myalcin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 7, 2012
157
49
28
Kardeş idm en iyisi indirmek için. Partlari tek tek indir. Sonra 1.parta sağ tıklayıp Buraya çıkart demen yeterli. Veya istediğin yere cikarabilirsin.

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk
Ferhan linklerin hangisinden indirmemi tavsiye edersin hızlı olarak. idm yükledim

myalcin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 7, 2012
157
49
28
Tabikide firedrive kardeş.Şuanda bende indiriyorum,son parttayım:)
Ferhan çok teşekkür ederim ekledim partların hepsini :smile-new::smile-new: 1.den sonrasını daha sonra indir diyerek ekledim listeye otomatik biri bitince diğeri iner mi bi ayar yapmak mı gerekiyor?