Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,242 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 127 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 22mehmet22

fitamino

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2013
89
17
8
Merak ettim de sürekli grafiklerden şikayet ediyorsun,oynanabilirliğe hiç değinmiyorsun.
Grafikleri kötü niye mükemmel bir oyunu sen oynamayacak mısın?Ps4 var ama Ps3 versiyonu bana yetiyor çünkü bir oyun için oynanabilirlik en önde gelir.Hikaye,ses hele ki grafik benim için çöptür.
10 sene önce çıkan Max Payne 2 yi hala ilk gün ki zevkle arada oynarım.Çünkü oyun gibi oyundur.
hocam bende grafik pek takılan birisi değilim ancak uzun süredir oyunseverleri merakta bırakan , yok böyle şöyle olacak diyen bir firmanın bence ps3'e ciddi anlamda özensiz grafiklerle oyun sunması benim sinirimi bozan nokta. aylarca bekle harika görseller gösterilsin ve sonuçta hakaret gibi grafiklerle karşılaş. şehirdeki insanlar ciddi anlamda sims3 havası yaratıyor insanda.

kovboycak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2009
258
28
28
44
Katılıyorum bende gta 5 10000 basar grafik kaplama detay o araba neya sanki ps2 gibi dönüşler ondanda kötü berbat ötesi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,385
157
83
Bunu bilmiyorum ama çığu oyunun dil dosyalarını ripleyip atarım hddye. [MENTION=1118]ferhanANK[/MENTION] abi ripleyip deniyorum hemen

10 dk oynadım srounsuz:)

Son düzenleme:

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
777
93
antarktika
grafikler hep tartışma konusu oldu.arkadaşlar oyunun grafikleri evet biraz hayal kırıklığı yaşattı ama bu oyuna çöp demek de çok yanlış bence.grafik de tabii önemli ama oynanış ve hikaye de çok önemli.tabii herkezin kendi fikirleri var
ben ps3 de bu oyundan memnun kaldım ama tabii ki gta5 gibi grafiklerle oynamak isterdim.yine de grafik ve bazı kontrol eksiklikleri dışında başarılı bi oyun olduğunu düşünüyorum
oynayın,sağı solu hackleyin tadını çıkarın bence :encouragement:

SLauGHTeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 9, 2013
249
10
18
[MENTION=110338]Marine55[/MENTION] : Posta kutun full :)

iPhone 5'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çağ1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 9, 2013
152
1,540
93
35
Oyun fena değil ama GTA5 i yakalayamamıs grafik deseniz malum ubisoft tarafından gelistirilen bir oyun motoru ile yapılmıs ps3 e pek önem vermemis gibiler PS4 te daha güzel görünüyor yinede kaçırılmaması gereken oyunlardan bi tanesi

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Ya artık gta ile karsilastirma yerine oyunu oynayıp zevkine varalım
Gta'dan hiç hazzetmem ama bu oyunu nedense oynamak istiyorum
Bu oyunda beni kendine çeken birşey var :)

This is not just a game!!!

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,693
8,381
113
benim için oyun olsun final fantazi gibi olmasın yeter her oyunu oynarım ben yeterki adamlara ben vurim :) :) :)