PS5 HACK Welcome to Kstuff Lite 13.60 FW

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Welcome to Kstuff Lite 13.60 FW başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,645 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Welcome to Kstuff Lite 13.60 FW
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emrecnty

Driveclub

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2024
22
9
3
sizde benim gibi yapin, oynayacaginiz oyunlari indirip türkce yamalarini entegre edip paketleyin, 13.20 ye güzel bir jailbreak cikincada arsiv hazir olacak, daha öncesinden oynamadigim single oyunlari da makinaya yüklemistim o nedenle beklemek de cok sikinti olmayacak. yeni gelen haberlerde hep umut verici.

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
463
198
43
sizde benim gibi yapin, oynayacaginiz oyunlari indirip türkce yamalarini entegre edip paketleyin, 13.20 ye güzel bir jailbreak cikincada arsiv hazir olacak, daha öncesinden oynamadigim single oyunlari da makinaya yüklemistim o nedenle beklemek de cok sikinti olmayacak. yeni gelen haberlerde hep umut verici.
Bende 4tb HDD var. 4-5 oyun var hazırlık yapiyodum ufaktan. Bu haberle oynayacağım oyunları komple indirmiş olurum. Onlarda beni 1-2 yıl götürür rahat. O zamana gta6 kırılırsa pcye veya ps6ya geçerim

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
155
21
18
46
ce108255-1 Hatası dahili nvme chip sorunudur konsolu yatay tutmakla alakası yok, bundan en az şekilde etkilenmek için yapmanız gereken m2 SSD alıp içine takmak ve dahili hafıza olarak m2 sürücüsünü kullanmak. PS5 dahili hafızası nand flash’tır entegre devre olarak anakarta bağlıdır. Bu yüzden mecbur kalmadıkça dahili hafızaya sürekli oyun yazdırıp silmeyin bu konsolunuzun ömrünü hızlıca tüketecektir.
Cok ozur dilerim konu disi oldu bazi konular ama enterasan sekilde cihazin konumuna gore cihaz hata veriyo yada vermiyor.keske pm ozelligi olsa mesgul etmesem burayi ama usb 3.0 diskteki oyunlardada yaşadım.cihazi ters dik koydummu isinma oluyor saniyeler icinde uyari veriyor cat kapıyor.yatay ters farkli duz yatay farkli

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,263
113
40
Cok ozur dilerim konu disi oldu bazi konular ama enterasan sekilde cihazin konumuna gore cihaz hata veriyo yada vermiyor.keske pm ozelligi olsa mesgul etmesem burayi ama usb 3.0 diskteki oyunlardada yaşadım.cihazi ters dik koydummu isinma oluyor saniyeler icinde uyari veriyor cat kapıyor.yatay ters farkli duz yatay farkli
Sorun cip lehimlerinde muhtemelen bazi bacaklar anakart uzerinde oynuyor. Normal sartlarda nand flash sokulerek o kisma yeni bacaklar eklenir ve sonra reballing ile anakarta yapistirilir tekrardan

togito35

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 9, 2026
3
1
3
Merhaba PS5 kırma işlemini hep 50 dk beklemek zorundamıyız yokmu bir çözümü