World Soccer Winning_Eleven 2014 JPN_PS3

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde TR4J3D1 tarafından oluşturulan World Soccer Winning_Eleven 2014 JPN_PS3 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,685 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı World Soccer Winning_Eleven 2014 JPN_PS3
Konbuyu başlatan TR4J3D1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TR4J3D1

türkkaan96

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 29, 2011
367
74
28
29
japonca olduğu için master leagueden fazla zevk alamayabiliriz ben şampiyonlar ligine dalcam direk
Yok be kardeşim sadece merak ettim nasıl yapmışlar acaba diye uzun maksatlı oynamak için istemiyorum Japoncada olsa göz gezdiricem :D Bide Full oyunda demoda olan hatalar gitmişmi ona bakıcam gerçi bu offical demoyu oynamadım ilk erken çıkan demoyu oynadım ben ama neyse :D

Mavili__

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 27, 2010
261
5
18
40
arkadaşlar oyun full japonca ve ingilzce diller mevcut sıkıntı yok sömürün liklerin hepsi birbirine uyunlu

türkkaan96

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 29, 2011
367
74
28
29
arkadaşlar oyun full japonca ve ingilzce diller mevcut sıkıntı yok sömürün liklerin hepsi birbirine uyunlu
Sen oynadın mı kardeş yada indirdin mi ? nasıl oyun indirdiysen ?

********-- Post added at 18:53 ********-- Previous post was at 18:52 ********--

Bide premium link generator sitesi olan yada çeviricek olan varmı bu linklerden birini ?

Mavili__

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 27, 2010
261
5
18
40
Sen oynadın mı kardeş yada indirdin mi ? nasıl oyun indirdiysen ?

********-- Post added at 18:53 ********-- Previous post was at 18:52 ********--

Bide premium link generator sitesi olan yada çeviricek olan varmı bu linklerden birini ?
gerek yok hepsini tek tek indirebilirsin beklemeden ama tabi keşke premium şifresi olanlar paylaşsa süper olurdu