World Soccer Winning_Eleven 2014 JPN_PS3

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde TR4J3D1 tarafından oluşturulan World Soccer Winning_Eleven 2014 JPN_PS3 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,696 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı World Soccer Winning_Eleven 2014 JPN_PS3
Konbuyu başlatan TR4J3D1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TR4J3D1

türkkaan96

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 29, 2011
367
74
28
29
Ben part 3 geçicem indirip oynayan varmı ? birde bunu boyutu az değil mi ?

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
632
2,677
93
31
Buyrun arkadaşlar uploded linklerini premiuma çevirdim :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TR4J3D1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2012
414
31
28
Buyrun arkadaşlar uploded linklerini premiuma çevirdim :)

çokk sağol.izin verirsen konuya ekleyebilirim .

Keops

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2009
217
78
28
41
ya beyler oyun demo olması lazım full değil diye biliyorum ben

darkghost141

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 25, 2012
38
0
6
35
Title : [PS3] World Soccer Winning Eleven 2014 [ワールドサッカー ウイニングイレブン2014] (JPN) PKG

Game Information
Japanese Title : ワールドサッカー ウイニングイレブン2014
Chinese Title : World Soccer Winning Eleven 2014
Publisher : Konami
Developer : Konami
Genre : Sports Game
Version : Japan CERO A (Free)
Available On : Play Station 3 (PS3)
Size : 2.12 GB
Format : PKG
Players : 1
Supplier : iND
Catalog No : ——
Realease Date : 2013-09-24

De******ion / About This Game :
Konami’s Pro Evolution/World Soccer Winning Eleven 2014 will mark a breakthrough for the popular series – with a large focus on recreating the realism of a football match. With its new Fox Engine, it allows for the most comprehensive advancement in the PES franchise since its inception! With detailed facial expressions, player movement, and even the crowd’s dynamic getting an overhaul we should be in store for a game that looks as good as it plays. As a fully licensed game, you will see nearly all your favorite players and teams in the spotlight from all around the world. Of course, it is also another game to beat your friends at with your top team!

Versiyon free yazıyor, players 1 demiş ama çıkış tarihi de normal olan 24 eylül gösteriyor, çok ilginç bir sürüm XD İndiren arkadaşlardan acil geridönüş bekliyoruz....