WWE All Stars USA-EUR FULL ISO 1.49 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan WWE All Stars USA-EUR FULL ISO 1.49 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,390 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı WWE All Stars USA-EUR FULL ISO 1.49 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doom_or_Die

brkhusun

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2010
2
0
1
yaa bu oyunu 4 aydır bekliyorum o kadar heycan yaptım çünkü adam akıllı psp resmi yoktu ama şimdi görüyorumki yine ps3 e xbox a adam gibi psp ye dandik bi oyunu ayarlamış vermişler yani bu böle olmucak arkadaş bna bi ps3 almak şart oldu

alessa1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2010
83
1
8
Saol hako abi..Bu oyunun tüm karakterleri açılmış save dosyası var(zaten 10 kişi kapalı)istek olursa paylaşabilirim.
Bende de data çalışmıyor bekliyorum ..
EDIT:paylaştım link bu
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

yasin emre

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2010
65
0
6
34
ya hu bu müzikleri nasıl ekliycem media yok diyo savede yapamıyorum napcam şimdi :)

ocucarer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2009
4
0
1
hako sen 1 numarasın 2+2=4 yalnız tek bir şekayetim var bu da zaten seninle ilgili değil bu ps3 işte ne bileym xbox falan onların grafikleri yani tek kelime ile mükemmel ama psp ye gelince aa dur şu kalmış şunuda yapıverelim tarzında yapıyolar

greyf

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2009
16
0
1
41
Oyun cok hosuma gitti, cok kolay kontolleri var. Ancak arayanlar icin pek cok ozellikte var. Mesela her karakterin yanlis saymadiysam 10 farkli atmasi, 1-2 signature'u ve 1 adet finisher'ı var. Farkli yerlerde olusan farkli vurus combolari ve farkli pozisyonlardan farkli signature'lar var (mesela maskeli adam ve ipteki hareketi gibi). Daha koselerden yapilan atlayislar ve ip yakinlarindaki hareketleri incelemeye baslamadim.

Fakat, su ana kadar oynadigim tum karakterler icinde 1 numarali finisher Hulk Hogan'ın.

I liked game, has really easy controls. But there is many features for seekers too. Every character has 10 different grappling moves, 1 or 2 signatures and a finisher. Also different hitting combo's for different places of ring and different signatures from different positions (like the guy with mask and near ropes move). I didn't start to investigate moves from turnbuckles or moves near ropes.

But from all finishers i seen Hulk Hogan's finisher is best

KARPETYUM

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 24, 2010
22
0
1
38
untouched vs fıxed arasındaki farkı bilmediğimden bişe anlamadım biri açıklasın lütfen...

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,305
17,264
113
İkiside aynı oyun .. Ancak kullandığın version M33 yada GEN ise yamalı oyunu yani fixed yazan oyunu indirmen gerekir.untouched yazan bu versionlarda çalışmaz. ama mesela 6.35 PRO-B3 kullanıyorsan yamasız orijinal untouched yazanı da indirsen çalışır diğerinide indirsen çalışır.

Untouched tamamen orijinal kopyadır.Oynamak için 6.XX custom firmware gerekir. Fixed yazan ise yamalıdır..version kontrolu ve diğer bazı kontroller kaldırılmıştır..Onun için 5.00 -5 03- yada 5.50 custom firmwarelerde de oynanabiliyor.. Aksi halde 5.XX versionlu psplerde bu oyunu oynayamazdınız..

memetadem94

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
31
0
6
32
hako abi 6.20 tn-d var bende nasıl iyi çalışır mı gen yapamıyorum da ondan bunda kaldım