WWE All Stars USA-EUR FULL ISO 1.49 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan WWE All Stars USA-EUR FULL ISO 1.49 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,368 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı WWE All Stars USA-EUR FULL ISO 1.49 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doom_or_Die

relax111

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2011
5
0
1
2.PArt

İki kere indirmeme ve ikisindede arşivi onarmama rağmen 2.partta CRC hatası veriyor.Ne yapmalıyım?

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,250
113
Arşivi onaramazsın kurtarma kaydı kullanmadım.. silip tekrar aynı partı yükleyeceksın..hangi link bu fixed yazan link mi. untouched mi..?
o partı bende indirip deneyeceğim..

EDIT : Eğer fixed yazan linklerden indirdiysen şimdi indirip denedim 2.partta hiçbir problem yok..

psp630

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2011
5
0
1
36
teşekkürler hako mükemmelsin üstüne tanımıyorum valla

tuerox

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2011
24
0
1
Fixli linklerde 2. sinden sonra sonra ölmüş linkler ...

cemtuna

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2009
11
0
1
4. de hata olabilir mi ? var mı sorun yaşayan

tamam şimdi tekrar denedim sıkıntı yok

claws

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2009
28
0
1
ya hako abi bu data yı biyere mi atcaz yoksa partları birleştirirken bunu da alıyomu???

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,250
113
Tabiiki biryere atacaksın.. Oyunun altında yazdıklarımı neden okumuyorsun..Data sadece m33 ve gen kullanıcıları içindir.. 6.20 pro ve üzerinde özel firmware ile oynuyorsan data install seçeneğini oyun içinde çalıştıracaksın..Data yı yüklemene gerek yok..

m33 ve gen versionlarda oyun içinde data install seçeneği çalışmadığı için onlar için ayrıca verdim..