Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Donanım kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,680 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Donanım
Konu Başlığı Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cikonix

mit40

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2014
720
109
43

ne yapıyım başımızdaki devlet herşeye vergi alıyor aylık kirası 765bin liraya bakanlık binasında iş yapmasını (Keyif) yapmasını biliyorlar şimdi televizyondada vergi alınmıyordu satın aldığın zaman birde ona vergi koydular yakında faturalar en az 50 cm olur :D

google amca doğru düzgün resim bulmuyor o kadar araştırdım bi korsan resmi bulamadım onu koydum hep beraber banlada kurtulalım bu aralar trollük yapasım var bilmiyorum nedenini :highly_amused::highly_amused:

cevat hekleyecenmi bizim vanu hadin gari bekleyoruz :highly_amused:

The_darkness (erişimi engellendi) trollük yapmakdan 1 sene ban
ee dostum milleti söğüşleye söğüşleye zengin oluyolar işte siyaset konuşmak istemiyorum ama bizim milet söğüşlenmekten fazlasıyla zevk alıyor sanırım.

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
ee dostum milleti söğüşleye söğüşleye zengin oluyolar işte siyaset konuşmak istemiyorum ama bizim milet söğüşlenmekten fazlasıyla zevk alıyor sanırım.
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.Siyaset forumu olsak bu mesaj sayısı milyona ulaşırdı heralde onun için yine susuyorum ben :D

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63

xbox one 2 tb takıldı denendi sorunsuz çalışıyor..ps4 de durum ne bilmiyorum .Modelide hatta Seagate ST2000DL003 2 TB HDD
Geçen bir yerde okumuştum PS4'ün HDD yuvasına şu anki 2.5" 2TB HDD'ler oturmuyormuş. Benim dediğim HDD bu.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Keşke adam gibi 3.5" 7200RPM HDD takılabilecek şekilde üretilseler böylece 4TB bile takar isteyen. Hele XO hayvan gibi makine 3.5" HDD kesin uydurulabilirdi ona.
Zaten bunlar el konsolu değil ki isterse 2 kilo daha ağır olsun nasıl olsa sehpanın üzerinde duruyor, önemli olan performansı.

EDIT: Aklıma gelmişken makinenin içine kablo uzatıp 3.5" bağlayanlar var ama çirkin bir görüntü oluşturuyor.

mit40

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2014
720
109
43
[MENTION=81998]ankboy[/MENTION] dostum biliyorum hiç yeri değil ama senden bi yardım isteyecektim geçen xboxın dashboarddaki ayarlarla oynamıştım da xbox açılırken otomatik profil açılma özelliğini kapadım sanırım tekrar nasıl açabilirim acaba :D

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
[MENTION=81998]ankboy[/MENTION] dostum biliyorum hiç yeri değil ama senden bi yardım isteyecektim geçen xboxın dashboarddaki ayarlarla oynamıştım da xbox açılırken otomatik profil açılma özelliğini kapadım sanırım tekrar nasıl açabilirim acaba :D
sistem ayarları-profil kısmından yapabilirsn

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Arkadaşlar XO'da XBOX360'daki gibi(RGH'deki gibi olanını demiyorum orjinal XBOX360 gibi) oyunu DVD'den HDD'ye atmak var mı? FW yapılırsa kopya BD'ler 3 ayda lensin şaftını kaydırır gibime geliyor.
Gümüş tabanlı fabrikasyon Blu-Ray oyunlar çıkarsa farkeder tabii ama bizim CD'ciler uğraşmaz onunla.