Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Donanım kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,860 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Donanım
Konu Başlığı Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cikonix

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,086
0
Siteye Git

mtv cctv ne alaka darkness ya gece gece iyi güldüm

Ne güzel hack konu açmıştım ya biri klip atar biri korsan kız atar :chuncky::chuncky: .Hepinizi ben dahil Türkiye Ab girene kadar banlıyorum arkadaşlar.Hiçbir zaman giremiceğimiz için de dolaylı olarak sonsuza kadar banlıyız.Beni dinlediğiniz için teşekkürler.Bu gecelik bu kadar :D
ne yapıyım başımızdaki devlet herşeye vergi alıyor aylık kirası 765bin liraya bakanlık binasında iş yapmasını (Keyif) yapmasını biliyorlar şimdi televizyondada vergi alınmıyordu satın aldığın zaman birde ona vergi koydular yakında faturalar en az 50 cm olur :D

google amca doğru düzgün resim bulmuyor o kadar araştırdım bi korsan resmi bulamadım onu koydum hep beraber banlada kurtulalım bu aralar trollük yapasım var bilmiyorum nedenini :highly_amused::highly_amused:

cevat hekleyecenmi bizim vanu hadin gari bekleyoruz :highly_amused:

The_darkness (erişimi engellendi) trollük yapmakdan 1 sene ban​

dippyçik

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 15, 2013
170
9
0
39

ps4 modelinde kaç bilmiyorum xbox one da 1 tb modeli mevcut.Bd oyunların çok yer kapladığı aşikar benim sorunum daha çok kotalı net kullananlar aslında :D .Pc için call of 45 gb çıkmış galiba :D

Zaten çoğu insan bende dahil AKK kullanmaktayiz 100 veya 50 GB geçtikten sonra AKK ye takılıyoruz bi tane oyun indirsek ikinciye yer kalmiyicak hadi indirdik birde CD olayı var çok zahmetli dostum ya :D

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
1Tb HDD PS3 için bile yetersiz kalırken yeni nesil nasıl yetecek ki?
Xbox One alıp hackleteceksen en az 2TB HDD taktıracaksın bence.
Şu an piyasadaki 2.5" 2TB HDD'lerin boyutları biraz büyük olduğu için konsolların HDD yuvasına oturmuyorlar,
Seagate bu sorunu aşacak yeni HDD çıkartacak onu beklemek lazım.

omeriyibas

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 25, 2008
53
6
8
40

c4eva bir modçip firması değil.Bir fw hack takımı.Xbox 360 tüm dvd rom modellerini fw ile hackleyen tek takım.Cobre oda tarzı birşey çıkmayacak fw atılma işlemi olacak.Buda ilk bluray modeli olan xbox oneda kullanılan Liteon DG-6M1S modeli olacağnı düşünüyorum.Cobra ode konusunda fikrim yok bir ara sorunlar var diye konu açmışlardı fiyatıda pahalı sanırım
doğru söyledin
eğer çıkarsa ilk işim bluray yazıcı almak 300 lira:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

boş blurayde sanılanın aksine tanesi 2 lira:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
Zaten çoğu insan bende dahil AKK kullanmaktayiz 100 veya 50 GB geçtikten sonra AKK ye takılıyoruz bi tane oyun indirsek ikinciye yer kalmiyicak hadi indirdik birde CD olayı var çok zahmetli dostum ya :D
evet akk devletin internette sömürme şekli 3mbit internete tonla para veren bir ülkeyiz 100mbit internet reklamları yapıpta ona 20 gb kota uygulayabilecek yetenekte yöneticiler var o derece yani :D.Bu konu bende çok derin küfür atlası çıkartırım bu konudan ondan girmek istemiyorm pek :D

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
1Tb HDD PS3 için bile yetersiz kalırken yeni nesil nasıl yetecek ki?
Xbox One alıp hackleteceksen en az 2TB HDD taktıracaksın bence.
Şu an piyasadaki 2.5" 2TB HDD'lerin boyutları biraz büyük olduğu için konsolların HDD yuvasına oturmuyorlar,
Seagate bu sorunu aşacak yeni HDD çıkartacak onu beklemek lazım.
xbox one 2 tb takıldı denendi sorunsuz çalışıyor..ps4 de durum ne bilmiyorum .Modelide hatta Seagate ST2000DL003 2 TB HDD

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
doğru söyledin
eğer çıkarsa ilk işim bluray yazıcı almak 300 lira:

boş blurayde sanılanın aksine tanesi 2 lira:
2015 yılında büyük gelişmeler olacak dostum.c4eva takımı xbox one çıktığından beri hiç aklıma yapmadı bu süpriz değil yani.c4eva boşa bir açıklama yapmaz yani.Ayrıca xbox onedaki ilk kez cod ghost oyununu dump eden takım yine c4eva dır.bluray writer acele etme zamanlda alırsın zaten .

Sen darkness verdiği şinki boşver o bilerek öyle verdi zaten :D:p

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,086
0
Siteye Git

2015 yılında büyük gelişmeler olacak dostum.c4eva takımı xbox one çıktığından beri hiç aklıma yapmadı bu süpriz değil yani.c4eva boşa bir açıklama yapmaz yani.Ayrıca xbox onedaki ilk kez cod ghost oyununu dump eden takım yine c4eva dır.bluray writer acele etme zamanlda alırsın zaten .

Sen darkness verdiği şinki boşver o bilerek öyle verdi zaten :D:p
verdiğim linke takıyor vayy arkadaş nereden verdiysem :anonymous::anonymous:

redvelvet

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 22, 2008
1,885
361
0
X1'a RGH gelmeden elimi sürmem, hoş RGH gelirsede 1liralık cihaz olur 3 lira :D (bi süre/ jtag ilk çıktığında böyleydi)