Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Donanım kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,719 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Donanım
Konu Başlığı Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cikonix

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,104
77
Siteye Git

:D:D:highly_amused::highly_amused: ben rgh yapılrısa yani gelene kadar böyle idare ederim sorun yok çöp olsunda böyle olsun :excitement:

fiyata bak :single_eye::single_eye: bunu kullanacağıma orjinal kullanırım banlama derdi olmaz :highly_amused:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47

fiyata bak :single_eye::single_eye: bunu kullanacağıma orjinal kullanırım banlama derdi olmaz :highly_amused:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Eminm bu fiyatı bulmak için nette en pahalı diye aratıp vermişindir link eminim bak :highly_amused:

al 25 gb neyine yetmiyo işte 50 tane :D

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,104
77
Siteye Git

Eminm bu fiyatı bulmak için nette en pahalı diye aratıp vermişindir link eminim bak :highly_amused:

al 25 gb neyine yetmiyo işte 50 tane :D

:highly_amused::highly_amused: yok dostum o kadarda değil google amcaya sordum ilk çıkan sayfaya baktım linkini aldım o zaman neymiş google amcaya güven olmaz :D

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47

:highly_amused::highly_amused: yok dostum o kadarda değil google amcaya sordum ilk çıkan sayfaya baktım linkini aldım o zaman neymiş google amcaya güven olmaz :D

Herkes sen gibi zengin değil işte dostum ne yapalım 295 tl veremiyoz

eminöünden alırım ben 3 tlmiş.Gerçi ankaradan biraz zor olur ama neyse :D

dippyçik

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2013
170
9
18
41
Yeni nesil korsan olsa bile oyun oynamak yine pahalı olucsk arkadaş bi oyun 50 GB blu-ray disk fiyatı orijinal oyunla eşdeğer oyun oynamak iyice zorlaşıyor şu dönemde