Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Donanım kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,694 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Donanım
Konu Başlığı Xbox One Fw Çalışmalarına Başlandı
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cikonix

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Zohahaha poğahahaha süperrr!!! :nevreness: :excitement: :highly_amused: :D :single_eye: :couple_inlove:
[video=youtube;Nc62yLToWBk]http://www.youtube.com/watch?v=Nc62yLToWBk[/video]

Hack illaa Blu-Ray Rom'dan yapılacaksa X360key tarzı birşey de çıkabilir belki. Hem o zaman ban yemeden online da takılabiliriz belki.
RGH en iyisi ama online oynayabileceğin oyun çeşidi çok sınırlı.

Ayrıca PS3'deki CFW benzeri birşey neden olmasın?

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
Zohahaha poğahahaha süperrr!!! :nevreness: :excitement: :highly_amused: :D :single_eye: :couple_inlove:

Hack illaa Blu-Ray Rom'dan yapılacaksa X360key tarzı birşey de çıkabilir belki. Hem o zaman ban yemeden online da takılabiliriz belki.

[MENTION=81998]ankboy[/MENTION] Kardeş süperdi valla sabah sabah çok iyi geldi şarkı :)
[MENTION=143515]Sir John[/MENTION] kardeş inşallah hem ps4 hemde xbox one de cfw tarzı birşey olur. Gerçi oyun boyutları büyük olacak :) Öbür türlü indir, bluray a yazdım hem zahmetli hemde biz korsancilara, beleşe alıştığımiz için zor gelecek :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

omeriyibas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2008
53
6
8
42

sony her zaman yine katı olacaktır bu konuda microsoft daha çok live takıntısı olduğu için live konusunda güvenlik alacaktır.c4eva bu kadar zaman sonra ilk kez fw açıklaması yapıyorsa :unconscious:

Ben sipariş verdim bugün sorun yok :D

Verbatim Blu-ray Disc 20 Spindle - 50GB 4X BD-R DL

boşuna bluray sipariş vermişsin dostum,
C4eva bir modçip firması anladığım kadarıyla cobra ode'ye benzer bir sistem geliştirmeyi planlıyor,
fakat cobra ude gibi yılan hikayesine dönmez umarım,
bir buçuk senedir bekliyorum çıkmasını,wii u kenarda yatıyor,ha çıktı ha çıkıcak diye oyun almayada yanaşmadım :)
diske para vereceğine ön sipariş verseydin keşke, ben cobra ude için verdim yılan hikayesine döndü gerçi :)

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
120
43
iyi de Bluray olarak çalıştırılacağını kim söyledi?

PS3 de Bluray'li. ama Bluray'e yazdırıp oynamıyoruz.

ayrıca bu tür şeyler için çok erken. o zaman hiç oyun satılmaz. kırılmasının şuan için imkansız olduğunu düşünüyorum.

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
[MENTION=81998]ankboy[/MENTION] Kardeş süperdi valla sabah sabah çok iyi geldi şarkı :)
[MENTION=143515]Sir John[/MENTION] kardeş inşallah hem ps4 hemde xbox one de cfw tarzı birşey olur. Gerçi oyun boyutları büyük olacak :) Öbür türlü indir, bluray a yazdım hem zahmetli hemde biz korsancilara, beleşe alıştığımiz için zor gelecek :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk
Yukarıdaki mesajlarda da dendiği gibi çekim yaparken bir aksaklık çıksa dünya para bir boş BD. adamın ciğerinde sigara söndürmkten beter olur. BD'den müdahale oluyorsa X360key gibi birşey de kesin olabilir.

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,104
77
Siteye Git
başa gelen çekilir sürekli söğüşleneceğimize fw tarzı birşey çıkarsa bi kere yada daha az söğüşleniriz :D
utanmasalar 108 kb'lık season pass oyundan daha yüksek fiyata çıkacak ıkısınsınlar bunlar taşı bile deler anlamadığım steamde fiyatlar kutuluya göre ucuz millet live üzerinden oyunu satın aldığında neden ucuzlamıyor :S​

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
fw çıktı diyelim bluray disk derdi var üstüne bide bluray yazdırıcıda taktırmak lazım pcye oo iş :D
Ben aldığımda pc de vardı + günümüz teknolojisi artık bd dvd öldü sayabiliriz :D .Oyun fiyatlarıyla kıyaslarsan yinede fw yöntemi ucuz ilk hack yöntemi olarak.

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
Yeni nesil korsan olsa bile oyun oynamak yine pahalı olucsk arkadaş bi oyun 50 GB blu-ray disk fiyatı orijinal oyunla eşdeğer oyun oynamak iyice zorlaşıyor şu dönemde
ps4 modelinde kaç bilmiyorum xbox one da 1 tb modeli mevcut.Bd oyunların çok yer kapladığı aşikar benim sorunum daha çok kotalı net kullananlar aslında :D .Pc için call of 45 gb çıkmış galiba :D

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47

xkey yada cfw mümkün değil şu anda ki cihaz bilgileriyle