5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,422 kez görüntülenmiş, 120 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı 5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan selokanca2

gewezef

Erişim Engelli
Haz 26, 2009
5
0
1
42
Lütfen yardım

Mctuna merhabalar;

Ben sizin belirtmiş olduğunuz ecovery menüye girin cxmb.prx işlemini yapamıyorum dolayısı ile de temaları yükleyemiyorum ne yapmam gerek cihazım Slim & Lite 5.03 M33-6 versyonu kullanmkata yardımcı olurmusunuz lütfen.

Saygılarımla.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,534
113
44
Siteye Git
Mctuna merhabalar;

Ben sizin belirtmiş olduğunuz ecovery menüye girin cxmb.prx işlemini yapamıyorum dolayısı ile de temaları yükleyemiyorum ne yapmam gerek cihazım Slim & Lite 5.03 M33-6 versyonu kullanmkata yardımcı olurmusunuz lütfen.

Saygılarımla.
Merhaba,aşağıdaki linke bakmalısınız

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ayrın_Meydın

Man From Hell
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2009
156
0
16
36
holey yükledim süper temalar hepsi harika ben buuf'u kullanıyom ama bence en harikası o

hasan678

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 17, 2009
1
0
1
38
temaaaaa

orada yanlış hatırlamıyorsam eneybıl yap demişsin
yoo adamım yooo benim puanım sana doguz ganga

ubay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 20, 2009
3
0
1
psp min versiyonu 5.00 m33. denilenlerin hepsini yaptım. ctf temaları görüyor uygula diyorum psp kapanıp açılıyor. arka plan temanın arkaplanı ama menü ctf olmuyor. klasik yani. nasıl çözebiliriz?

Saint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2009
9
0
1
iyi güzel de recovery menu açılmıyor ki? 5.00 m33 versiyon bendeki.

uzundamat

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2009
3
0
1
43
tuna kardeş afedersin ama ben yeni bir kullanıcıyım ve tema olayını anlayamadım gerekli dosyaları ve temayı indirdim ama
'ms ana dizine atın' ms anadizin ne anlamadım yardımcı olursan sevinirim tşk