5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,475 kez görüntülenmiş, 120 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı 5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan selokanca2

Acedia

MelissA & AmAtisyA
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2008
627
0
16
46
Sanırım fat psp kullanıyorsun,bendede fat olmadığı için fat psp'de deneme şansım yok ama aklıma geleni söyleyeyim,versionunu 5.0M33-3 olarak yaptı isen (zaten bunlar 5.0M33 için) recovery menu/advanced/setting sekmesinde pluginsler var onlara bir bakarmısın vsh enablemi?
sana çok minnettarım dostum, sorunum çözülmüştür...
dediklerini harfiyen uyguladım ve oldu...
tekrar çok çok sağol...:)

gonozom

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 31, 2008
4
0
1
43
yani 2 gunluk psp kullanıcısıyım version yukselttim program attım calıstırdım tema attım iso oyun oynuorm hepsi senin saendde tuna saolasın varolasın

bunlarda benden arkadaslar resimlerin ustune basarak ilgili linke gidebilirsiniz(hepsi 5.0 M-33 icin CXMB CTF dir)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

alttaki benim favori :)

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,741
60,840
113
44
Siteye Git
İlk mesaja yeni temalar eklenmiştir arkadaşlar

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git

Tamam abi. sorun değil çevremde bikaç tane psp si olan arkadaş var. onlarda da deneyecem. Bakalım sorun bende mi buradaki eklentide mi. Grur meselesi yaptım ben bu konuyu.
mazide ne yaptın sorunun düzeldimi dostum,kullanabildinmi temaları?

jak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2008
5
0
1
43
hocam saolun sitenin ismiymiş rar şifreleri

Unnamedmi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2008
12
0
1
41
Selam arkadaşlar.Versiyonu yeni yükselttim tema yükleyim dedim ama mazide arkadaşın karşılaştığı aynı sorunla bende karşılaştım.Mctuna nın mazide için söylediklerini yaptım ama nafile.Theme da custom temayı görmüyor.Başka ne olabilir sorun.

Düzenleme:Oldu.Ama inanın nasıl oldu bilmiyorum.Bu mesajı yazarken de sürekli deniyordum sonra yeniden başlattım tekrar tekrar gördü.Anlamadım valla karambole geldi :)

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,741
60,840
113
44
Siteye Git
Temaları görememe gibi bir sorun ile karşılaşırsanız recovery menüde advanced sekmesindeki pluginsleri enable yapmalısınız arkadaşlar