Emeklerine sağlık.
Castellanos TR YAMA KING (CORÇ) Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 10,098 54,819 113 Tem 10, 2026 #442 Konu güncellenmiştir
Canberktknn Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Şub 21, 2026 3 0 1 Tem 10, 2026 #443 Castellanos' Alıntı: PS5 için çıkan yamaların konularının a'dan z'ye listesidir. Bu konu üzerinden yama konularına hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... İyiymiş
Castellanos' Alıntı: PS5 için çıkan yamaların konularının a'dan z'ye listesidir. Bu konu üzerinden yama konularına hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... İyiymiş
memik0027 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Kas 19, 2024 82 10 8 Tem 12, 2026 #448 Castellanos' Alıntı: PS5 için çıkan yamaların konularının a'dan z'ye listesidir. Bu konu üzerinden yama konularına hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Castellanos' Alıntı: PS5 için çıkan yamaların konularının a'dan z'ye listesidir. Bu konu üzerinden yama konularına hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
memik0027 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Kas 19, 2024 82 10 8 Tem 12, 2026 #449 Castellanos' Alıntı: PS5 için çıkan yamaların konularının a'dan z'ye listesidir. Bu konu üzerinden yama konularına hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... tesekkurler
Castellanos' Alıntı: PS5 için çıkan yamaların konularının a'dan z'ye listesidir. Bu konu üzerinden yama konularına hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... tesekkurler
Adavavacg Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 12, 2026 1 1 1 Tem 12, 2026 #450 Castellanos' Alıntı: PS5 için çıkan yamaların konularının a'dan z'ye listesidir. Bu konu üzerinden yama konularına hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Ben anlamadım nasıl yapılıyor
Castellanos' Alıntı: PS5 için çıkan yamaların konularının a'dan z'ye listesidir. Bu konu üzerinden yama konularına hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Ben anlamadım nasıl yapılıyor