APR emu Oyunlar Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan APR emu Oyunlar Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,852 kez görüntülenmiş, 257 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı APR emu Oyunlar Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan maoex

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,262
113
40
kstuff 1.07 onu mu kullanıyorsunuz birde bu kstuff 1.07 bildigim beta sürüm olarak çıktı şimdilik acaba yanlışmı biliyorum bende kendi capımda araştırma yapıyorum tam sürüm çıktı mı yoksa benim mi haberim yok

kstuff lite 1.0.7 dostum, kstuff hep beta bu arada lite sürümleri

mose

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
217
56
28
36
@mose hocam
bence bi seferde dlc ile birlikte denemelisin..
byercanx @byercanx hocamın vermiş olduğu klasörü oyunun dosyalarının olduğu yere kopyala yapıştır.
ardından
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

adresindeki dosyaları da oyun klasörünün içine kopyala yapıştır yap..
ps5 i açtıktan sonra
kırma işlemini yap..
ardından backpork aktif hale getirip oyunu ondan sonra çalıştırmayı dene..

(eğer oyunun exfat sürümünü indirip denemek istersen
ssd veya hdd içinde etaHEN diye klasör aç içinde games isimli klasör aç
oyunları etaHEN/games şeklinde at..)

oyunu açabilmen için ne lazımsa
hangi dosyayı istersen
haftasonu benim ps5 ve ssd deki bütün oyun dosyalarını upload edeyim sana..
hafta içi ps5 i açtırmıyorlar malesef..
Selamlar hocam söylediklerini yaptım hatta oyunu sıfırdan indirip yaptım ama yok yine olmadı.
Yardımın ve desteğin için teşekkür ederim senden son bir ricam var;
Hafta içi, hafta sonu fark etmez cihazındaki autoload.txt dosyasını veya görselini paylaşabilir misin? Oyundan veyahut patch dosyalarından bir şüphem kalmadı sade ve sadece cihazı kırarken bir yerde yanlış veya eksiğim olabilir onu kontrol edeyim istiyorum. Bir de kullandığın pluginlerin listesini isteyeceğim bir eksiklik olmaması açısından. Başka bir açıklaması yok zaten başka ihtimal de kalmadı. Pes edeceğim az kaldı...

Edit: Roadcraft oyunu vardı açmaya çalışırken direkt hata veriyordu ve oyun hiçbir şekilde açılmıyordu, şimdi denedim açıldı mesela ama gel gelelim Expeditions hala aynı nedense ana menü gelmeden takılıp kalıyor. Görselini de ekliyorum;

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
293
113
43
evet ama daha PHU hazır değil 4.xx üzerinde ve 9.xx arasında test ediliyor
3.x ile 9.x arasında sorunsuz çalışıyor, daha üst sürümler için çalışma yapıyor, muhtemelen bütün sürümlerde çalıştıktan sonra yayınlayacak gibi duruyor, isteseydi alt sürümler için serbest bırakabilir ama yapmıyor.

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
405
187
43
Selamlar hocam söylediklerini yaptım hatta oyunu sıfırdan indirip yaptım ama yok yine olmadı.
Hafta içi, hafta sonu fark etmez cihazındaki autoload.txt dosyasını veya görselini paylaşabilir misin? Oyundan veyahut patch dosyalarından bir şüphem kalmadı sade ve sadece cihazı kırarken bir yerde yanlış veya eksiğim olabilir onu kontrol edeyim istiyorum. Bir de kullandığın pluginlerin listesini isteyeceğim bir eksiklik olmaması açısından. Başka bir açıklaması yok zaten başka ihtimal de kalmadı. Pes edeceğim az kaldı...

Edit: Roadcraft oyunu vardı açmaya çalışırken direkt hata veriyordu ve oyun hiçbir şekilde açılmıyordu, şimdi denedim açıldı mesela ama gel gelelim Expeditions hala aynı nedense ana menü gelmeden takılıp kalıyor. Görselini de ekliyorum;

Tamamdır hocam.
Cumartesi günü ilk firsatta göndereceğim.
Hatta garanti olsun diye.
Expeditions Mudrunner oyununu bende indirip deneyeyim
Tekrardan..
Bakalım benim makinede açılacak mi

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,262
113
40

Muhtemelen calisacaktir