PS5 HACK etaHEN 2.5B Tam Sürüm Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan etaHEN 2.5B Tam Sürüm Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,970 kez görüntülenmiş, 170 yorum ve 94 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı etaHEN 2.5B Tam Sürüm Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kenan3077

Uzun58

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2023
10
1
3

YENİLİKLER
​

• İnternet üzerinden güncelleme yaparken hileler repo kaynağı seçme seçeneği eklendi (etaHEN veya GoldHEN Repos)​
  • Oyun kapatma seçeneğinde Unpause kstuff eklendi​
  • Simgeli yeni bildirim türüyle daha az bildirim eklendi​
  • EtaHEN araç kutusu ayarlarına Manuel Fan eşik ayarı eklendi​
  • PS5 App Damper 1.08 by özelliğine sahip Oyun seçenekleri menüsüne (Beta) Oyun/Uygulama damperi eklendi
    Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  • WebMAN Games, birçok farklı WebMAN Games düzeltmesi içeren sabit M.2 Desteği ile yeniden yazma​
  • Oyun / uygulama yamalarını ve daha fazlasını silmek için özel ★ Sil seçeneği eklendi​
  • Deneysel PS4 FPS Bölümü​
DOWNLOAD
[Gizli içerik]
​
Teşekkürler

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
192
30
28
zipten çıkarmak bile 15dk sürüyor :) 154.000 dosya
30 gb lık dosya zipten çıkınca 120 küsür gb oldu hatta diskte 240 küsür gb yer kaplıyor neden böyle diskte neden daha fazl yer kaplıyor?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

ces2424

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2025
60
28
18
30 gb lık dosya zipten çıkınca 120 küsür gb oldu hatta diskte 240 küsür gb yer kaplıyor neden böyle diskte neden daha fazl yer kaplıyor?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
hiç sorma oyunlar çok yüksek boyutlu :) 4tb lik bir m2ssd alsak bile yetmez. oyun sayısı 367 oldu sırada Forza Horizon, Gran Turismo 7
ve RDR2

pasque

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2011
260
79
28
37

YENİLİKLER
​

• İnternet üzerinden güncelleme yaparken hileler repo kaynağı seçme seçeneği eklendi (etaHEN veya GoldHEN Repos)​
  • Oyun kapatma seçeneğinde Unpause kstuff eklendi​
  • Simgeli yeni bildirim türüyle daha az bildirim eklendi​
  • EtaHEN araç kutusu ayarlarına Manuel Fan eşik ayarı eklendi​
  • PS5 App Damper 1.08 by özelliğine sahip Oyun seçenekleri menüsüne (Beta) Oyun/Uygulama damperi eklendi
    Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  • WebMAN Games, birçok farklı WebMAN Games düzeltmesi içeren sabit M.2 Desteği ile yeniden yazma​
  • Oyun / uygulama yamalarını ve daha fazlasını silmek için özel ★ Sil seçeneği eklendi​
  • Deneysel PS4 FPS Bölümü​
DOWNLOAD
[Gizli içerik]
​
çok teşekürler korkuyorumda cihazı bozarım diye nasıl yapıldığını kısa bi video ile basitçe anlatırmısınız ?

Son düzenleme:

ces2424

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2025
60
28
18
mctuna @mctuna Castellanos @Castellanos

şu forumun kalitesini yerle bir eden uygulamadan artık vazgeçin, "internet forumları" mantığı insanların birbiri ile olan diyaloğu ve etkileşim amaçlı düşünülmüş bir yapıdır.

ama yönetimin uyguladığı sistem spam mesajlarına neden oluyor?

sadece bir eleştiri olarak görün, kendi ayağınıza sıkıyorsunuz. dünyada böyle büyüyen bir forum sitesi görmedim daha önce, spam "teşekkür" mesajlarından dolayı üyeler bilgilerini birbiri ile paylaşamıyor doğrusu.

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
192
30
28
hiç sorma oyunlar çok yüksek boyutlu :) 4tb lik bir m2ssd alsak bile yetmez. oyun sayısı 367 oldu sırada Forza Horizon, Gran Turismo 7
ve RDR2
Tekrar rar dan çıkardım. Winrar programı dışında bir şey kullanmayın. Winzip kullanarak çıkarmıştım o yüzden boyut saçmalamış. 140 küsür gb normalde 240 olmuştu.
Bende 4 TB harici hardisk var ona Ps4 oyunlarını yükledim. Cihazımda Ps5 Pro 2 tb da kendi hafızası var Ps5 oyunları kendi hafızasına atıyorum.

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
192
30
28
ve RDR2
Sen yükleyebildin mi Astrobot oyununu bende hata verdi önce %50 ye kadar gitti.Sonra yine denedim PS5 dondu kaç kere oldu aynısı.