PS3 EMULATÖR [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48,609 kez görüntülenmiş, 242 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan miracpro01

brain

hoCA ÖgRenciye YeniİLdi *
Eki 19, 2009
755
1
18
36
Evet, Rogero 4.40 CFW 1.02'de çalışıyor.

PS2ISO klasörünün içine oyunun adı ile klasör aç. Örneğin; PS2ISO > Tekken5 > ISO.BIN.ENC

Daha sonra PS2ISO klasörüne multiman'dan izinler'e tıkla. Ardından multiman'dan emulatör kısmından oyunu yerleştirip, XMB menüden PS2 Classics Placeholder ile oyunu açabilirsin.
dostum sf ex 3 denedim ps oyun programinda gördü basiyom ana ekrana geldim diğer programin üstüne tikliyorum girioyr ama açmiyor kof XI denedim gördü ona girdim açmadi hata verdi ana ekrana bile girmedi acaba neyi kaçiriyorum basitçe açabilir misin

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
dostum sf ex 3 denedim ps oyun programinda gördü basiyom ana ekrana geldim diğer programin üstüne tikliyorum girioyr ama açmiyor kof XI denedim gördü ona girdim açmadi hata verdi ana ekrana bile girmedi acaba neyi kaçiriyorum basitçe açabilir misin
Hangi hatayı veriyor?

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
selam arkadaslar ps2 save sorununu çözen manager uygulamsının yeni sürümü yayınlanmıştır.save sorunu tamamen ortadan kalkmıştır.
elinide bulunan eski ps2 manager üzerine pkg uzantılı dosyayı kurmanız yeterli olacaktır.oyunlarınızı ps2 manager sekemesi üzerinden seçiniz.

multimanın tekrardan güncellenmesi gerekiyor multiman ile seçerseniz oyunu save hatası alırsınzı arada bir bilginiz olsun işte link

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

emeğe karşılık teşekkür etsenizde etmesenizde sağolun şimdiden

kaan86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 2, 2009
18
3
3
Ne yaptıysam arkadaşlar ps2 placeholder başlatma sırasınsa bir hata oluştu yazıp(80029530) hatası veriyo mu
lti. vaya ps2 mang.oyunu görüyo react tanda aktive ettim olmuyo xmb yede atıyo bu şekilde olupta çözen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler

Bump: Ben işi çözdüm kimseden ses çıkmayınca iş başa düştü rogero 4.40 v 1.02 de sıkıntı oluyo mc cfw 1.10 a geçtim şimdi sıkıntısız oynuyorum most wanted sorunsuz denenmiştir..

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
422
99
28
oyunu seçip" PS2 Classics Placeholder " dan açmaya çalışınca "saat ve tarih ayarlanacak" "internet le ayarlamayı" seç diyor (bu ifadelere benzer).
benim ps3 internete bağlı değil. illaki bağlanmak mı gerekiyor. ben ban yememek için bağlanmıyorum.
ne yapmam lazım.

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
oyunu seçip" PS2 Classics Placeholder " dan açmaya çalışınca "saat ve tarih ayarlanacak" "internet le ayarlamayı" seç diyor (bu ifadelere benzer).
benim ps3 internete bağlı değil. illaki bağlanmak mı gerekiyor. ben ban yememek için bağlanmıyorum.
ne yapmam lazım.
Bir seferlik bağlaman lazım. Tarih-saati internetten ayarlamazsan çalışmıyor.

gungrave

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 27, 2012
121
0
16
ne yapmam lazım.
e3 cfwdemisin e3de yapıyo sorunu