PS3 EMULATÖR [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48,496 kez görüntülenmiş, 242 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan miracpro01

zagzirus

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2009
14
0
1
arkadaslar sorununuz şu, usb flash dıskınızı ps3un sağ usb portuna baglamalısınız yoksa ps3 ana ekranına donuyo ve hıcbırsey olmuyor=) olayın püf noktası o bende orda takılmıstım çözdüm.
benımde sorum su kayıt gırıyoruzya, her oyun ıcın aynı kaydı mı gırıcez-yanı sıkıntı yaparmı,yotubeden bazı vıdeolar gordum exdata klasorunun ıcınde busuru rap dosyası vardı

eazzy34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2012
20
1
3
47
Sonunda başardım mk deadly alliance'yi FTP'den 2 saatte zor attım ps3'e ancak oyun ikinci levelden sonra yavaşlıyoraynı pc de ps2 emulatorunun yavaşladığı gibi .Sanırım oturmuş bir sistem değil bu .

ayzek11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2010
108
10
18
49
Dün ben de denedim, indirdiğim 3 oyundan 1 çalıştı diğerleri çalışmadı, rogero 4.46 1.01 kullanıyorum, sağ usbye bi mp3 belleği taktım içinde exdata klasörünü kopyaladım, multimanden oyunu seçip placeholdera giriyorum açılmayan oyunlarda makine kendini kapatıp yeniden açıyor, sorun ne olabilir ki:? (bu arada açılan bi tane oyun da var)

fdghfhf

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 17, 2011
14
0
1
44
Arkadaşlar bende 4.40 rogero yüklü ne yaptıysam PS2 oyununu açmayı beceremedim.Denediğim oyun Genji , multiman emu kısmında oyun gözüküyor tıklayıp ana ekrana attıktan sonra ps2 placeholder'a giremiyorum hata veriyor nedeni ne olabilir ki?

Keops

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2009
217
78
28
41
bende 4.46. cwf kullanıyorum ps2 emulatoru hazırda var.ben şimdi oyunu iindirdin ne yapmam lazım acaba?

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
bende 4.46. cwf kullanıyorum ps2 emulatoru hazırda var.ben şimdi oyunu iindirdin ne yapmam lazım acaba?
ilk önce PS2 Classics Placeholder'ı yükleyip reactPSN ile lisanslaman lazım. sonra da ps2 oyun iso'sunu PS2ISO klasörüne, oyunun klasörü ile birlikte atman lazım.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
reactpsn isin icine girdi mi isin b.ku cikiyor ben bir turlu beceremedim zaten oynayacagim 1 oyun {red dead revolver] var.ugrasmaya degmez.benim icin ps2 oyunlari konusu kapanmistir.

fdghfhf

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 17, 2011
14
0
1
44
Merhaba arkadaşlar , bu ps2 oyunları oynama olayını 4.46 rogeroda deneyen oldu mu?stabil sıkıntı olmadan çalışıyor mu?

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Hariciden oynanmıyor dimi ?
Kardesim ps1 oyunlari harici dahili sorunsuz oynaniyor.Bence ps2 oyunuda oynanir.Enkisa zamanda deniyecegim insallah.

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk