PS5 HACK Harici HDD/SSD/USB'deki Oyunları PS5'in Dahili Diskine Kopyalama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Harici HDD\/SSD\/USB'deki Oyunları PS5'in Dahili Diskine Kopyalama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,001 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 26 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Harici HDD\/SSD\/USB'deki Oyunları PS5'in Dahili Diskine Kopyalama
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan theramses

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,557
57,337
113
Eyvallah teşekkürler.
HDD ya da SSD olması farkediyor o zaman .
Oyundaki FPS etkileniyor mu peki bundan bir de normal 2.5 inç SSD oluyor mu yoksa illa M2 SSD mi olacak hız farkı aralarında malum?
M2 olmasına gerek yok.

Harici SSD'nin okuma yazma hızı çok iyi. Benim hiksemi harici SSD, ve bununla birçok oyunu full sorunsuz oynayabiliyorum.

Harici harddisk okuma yazma bakımından bazı oyunlarda yetersiz kalıyor maalesef.

royali1

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2022
36
11
8
Neden oyunların çoğu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor? Her defasında aynı şeyleri yapıyorum dün çalışmayan oyun bugün çalıştı dün çalışan oyun bugün çalışmıyor. Bunun bir püf noktası olması lazım bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

pasque

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2011
257
77
28
37
mesela taşınabilirdekı oyunu ghost of tsushimayı attık ps5 ın kendı orjınal ssd içine sonra taşınabilirden silip itemzflowdan çalıştırabılıyoruz ama lakin ana ekrana 10 oyun çıkarıyor o daha çözülmedimi ben 10 oyundan fazla göremiyorum 20 oyun yuklesem ordan sadece 10 tanesını oynatcak mesela oda buyuk sıkıntı koleksıyoner oyuncular ıcın :S

mstcw55

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 27, 2024
22
2
3
Herkese merhaba :)

Harici HDD/SSD/USB'deki Oyunları PS5'in Dahili Diskine Kopyalama işleminin nasıl yapıldığını gösteren videomu izleyebilirsiniz.

Yalnız atacağınız her oyun çalışmaz onu söyleyeyim. Çünkü çoğu oyun sadece Harici diskte çalışıyor. Deneye deneye artık hangisi çalışıyor, hangisi çalışmıyor siz bakacaksınız.😂

Herkese iyi forumlar dilerim ;)
harici ssd içerisindeki oyunları direkt olarak harici ssd ' den oynamak mümkün mü acaba? PS5 içerisindeki 1 TB dahili hafızayı kullanıp ayrıca 1 TB ssd alarak ona da oyun yüklemek istiyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,557
57,337
113
harici ssd içerisindeki oyunları direkt olarak harici ssd ' den oynamak mümkün mü acaba? PS5 içerisindeki 1 TB dahili hafızayı kullanıp ayrıca 1 TB ssd alarak ona da oyun yüklemek istiyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
İki kere harici SSD yazmışsınız😂

1: Oyunların hepsini HARİCİ SSD ile sorunsuz ve kasma olmadan oynayabilirsiniz.

2: Oyunların hepsini HARİCİ HARDDISK ile oynayabilirsiniz. Tabii bazı oyunlar da kasma sorunu yaşanabilir.

3: PS5'in Dahili Bölümünde bazı oyunlar açılmayabiliyor.

4: M2 SSD'de de aynı şekilde bazı oyunlar açılmıyor.

Sonuç olarak, açan oyunları dahili veya varsa M2 SSD'ye atabilirsiniz
Açılmayan oyunları ise Harici HDD/SSD üzerinden oynayabilirsiniz.

mstcw55

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 27, 2024
22
2
3
İki kere harici SSD yazmışsınız😂

1: Oyunların hepsini HARİCİ SSD ile sorunsuz ve kasma olmadan oynayabilirsiniz.

2: Oyunların hepsini HARİCİ HARDDISK ile oynayabilirsiniz. Tabii bazı oyunlar da kasma sorunu yaşanabilir.

3: PS5'in Dahili Bölümünde bazı oyunlar açılmayabiliyor.

4: M2 SSD'de de aynı şekilde bazı oyunlar açılmıyor.

Sonuç olarak, açan oyunları dahili veya varsa M2 SSD'ye atabilirsiniz
Açılmayan oyunları ise Harici HDD/SSD üzerinden oynayabilirsiniz.
Cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. PS4 oyunlarının oynandığı PS5 oyunlarının oynanmadığını okumuştum resmi sitede bununla ilgili deneme yaptınız mı PS5 oyunlarını harici ssd ( 😂 ) ' den deneme şansınız oldu mu ? Bir diğer sorum da eğer oynatıyorsa önerebileceğiniz ssd var mıdır?

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,557
57,337
113
Cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. PS4 oyunlarının oynandığı PS5 oyunlarının oynanmadığını okumuştum resmi sitede bununla ilgili deneme yaptınız mı PS5 oyunlarını harici ssd ( 😂 ) ' den deneme şansınız oldu mu ? Bir diğer sorum da eğer oynatıyorsa önerebileceğiniz ssd var mıdır?
PS5 yamalarını nasıl yapıyoruz peki😂

Forumda HACK bölümü de var, oraya da bakım, nasıl kırma yapılır, oynanır vs. her şey mevcut.

Var HIKSEMI veya HIKVISION taşınabilir 1 TB işinizi görür ama bütçeniz iyiyse Hikvision 2 TB SSD alabilirsiniz.

1 TB 3000 TL bandında.

Hikvision 2 TB 5500 idi en son.

☺

Mstcw

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2024
51
22
8
PS5 yamalarını nasıl yapıyoruz peki😂

Forumda HACK bölümü de var, oraya da bakım, nasıl kırma yapılır, oynanır vs. her şey mevcut.

Var HIKSEMI veya HIKVISION taşınabilir 1 TB işinizi görür ama bütçeniz iyiyse Hikvision 2 TB SSD alabilirsiniz.

1 TB 3000 TL bandında.

Hikvision 2 TB 5500 idi en son.

☺
Teşekürleerr tekrardan ilginize 👋

omrkrkdr

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
125
39
28
Herkese merhaba :)

Harici HDD/SSD/USB'deki Oyunları PS5'in Dahili Diskine Kopyalama işleminin nasıl yapıldığını gösteren videomu izleyebilirsiniz.

Yalnız atacağınız her oyun çalışmaz onu söyleyeyim. Çünkü çoğu oyun sadece Harici diskte çalışıyor. Deneye deneye artık hangisi çalışıyor, hangisi çalışmıyor siz bakacaksınız.😂

Herkese iyi forumlar dilerim ;)
Kralsın sen kardeşim ya