Hello World PS5

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Hello World PS5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,154 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Hello World PS5
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nuTTy

kinderwaffen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 21, 2025
73
51
18

Sana söz verdim diye aceleden attım düzgün kayıt alıcam, Türkçe yamada yapıcam oynarım artık :D

Buda steam kayıt ile

Çok şey isteyen optimizasyon özürlüsü GTA 4 böyle akıcı ise PS sahnesinde oyun için bu sefer linux olmuş diyebiliriz.

Boş zamanınız varsa rica etsem Stable Diffision kurup bir iki görsel veya video oluşturabilir misiniz? Bekletme sürelerini merak ettim şimdi.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,166
714
113
40
Çok şey isteyen optimizasyon özürlüsü GTA 4 böyle akıcı ise PS sahnesinde oyun için bu sefer linux olmuş diyebiliriz.

Boş zamanınız varsa rica etsem Stable Diffision kurup bir iki görsel veya video oluşturabilir misiniz? Bekletme sürelerini merak ettim şimdi.
Evet optimizasyon daha iyi PS5’de sürücüler daha sorunsuz. AMD bu gpu’yu linuxda PS5 dışındada destekliyor çünkü BC250 diye bir kartı var aslında PS5 GPU’su diyebilirim aynı GPU farklı device id sadece. Asıl performansı internal m2’ye kurunca veriyor bi ara onuda yapacağım boş 1 TB m2’ye, şu an içinde m2 var ama oyun dolu kurmuyorum oraya. USB SSD kullanıyorum linux için

Merak ettiğin oyuna gelince bu akşam bakarız 😎

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,166
714
113
40
Ben ps5'e 5.50 ile başladım. Sonra forumda gazı ala ala sürekli versiyon yükselttim. Şimdi maalesef linux'ü kuramıyorum
@nuTTy dostum oyun için 10.01 en güzel sürüm dert etmene gerek yok bence. Elindeki cihazı satarak linux’a ihtiyacın varsa daha alt sürüme geçersin istersen. Ben mesela normalde’de Linux kullanıcısıyım bu yüzden evdeki PC’yi satmayı düşünüyorum mesela bana PS5 çok yeterli geliyor.

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
255
49
28
60
@nuTTy dostum oyun için 10.01 en güzel sürüm dert etmene gerek yok bence. Elindeki cihazı satarak linux’a ihtiyacın varsa daha alt sürüme geçersin istersen. Ben mesela normalde’de Linux kullanıcısıyım bu yüzden evdeki PC’yi satmayı düşünüyorum mesela bana PS5 çok yeterli geliyor.
Bi dusunucem. Linux olayı çok başarılı