iOS 7.0.6 Jailbreak Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 7.0.6 Jailbreak Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,541 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 7.0.6 Jailbreak Çıktı
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bukalemuns

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
Jailbreak attım beyler cydia geldi menüye oyun nasıl atacagız simdi bir de batarya ve hızlandırma programını nereden indirecegiz tam olarak ?

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
cydia.hackulo.us eklerken a server with the specified hostname could not be found diyor appsync sanırım oyun icin gerekli birsey nereden indirecegim ?

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
Control center kilit ekranındayken kısayol tarzı birsey degil mi yukarı kaydırınca ekranı geliyor ? Orada springboard gibi birsey yoktu maalesef simdi diger uygulamaları indirecegim bakalım.

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
Cigaza NoSlowAnimation adlı tweak'i kurun.Cihaz bariz şekilde hızlanacaktır.Ayrıca batarya problemi içinde BattSaver'ı kurabilirsiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bunu bulması icin source eklemek gerekiyor sanırım hangi source u kurmalıyım search kısmında cigaza olanı bulamadı. Digerini deniyorum hemen

EDIT : deneyemiyorum ücretli görünüyor ücretsizi yok mu bunun :S bir de jailbreak attık ya :S

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
İnternetten bulduğum bir kaç yöntem daha :
Hiddensettings7 Tweak’ ını Cydia’ dan cihazımıza yüklemek. Ardından ise cihaz kendi kendine Respring olacaktır.
Sonrasında ise Control Center’ dan Springboard Settings > Animation Overrides sekmesine giderek Slow Factor kısmına minimum 0.40 değerini girdikten sonra bitti diyoruz, Ve cihazımız eskisinden 2 kat daha hızlı…
Ancak cihazımıza her Respring işlemini yaptığımızda bu değer sıfırlanacağı için tekrardan 0.40 değerini girmemiz gerekiyor.

Sent from my iPhone 5S with
Tapatalk 2
Şimdi yapabildim güzel oldu tesekkurler ama oyunları nereden indirecegim anlayamadım hala

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
Oyunlar için app addict yükleyebilirsin

Tapatalk 2
Hangi source u eklemek gerekiyor onu indirmek icin bir de ben torrentten indirdigim oyunu itunese sürükleyip bırak ile ekleyip tele atmaya calıstıgımda eszamanlama bitiyor ama tele baktıgımda hala yükleniyor diyor ? appsync 5.0 + 6.0 + yükledim hicbirsey yüklemesekte mi aynı seyi yapıyor yoksa bir gelisme var mı :D

Burki_can

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2012
187
11
18

Hangi source u eklemek gerekiyor onu indirmek icin bir de ben torrentten indirdigim oyunu itunese sürükleyip bırak ile ekleyip tele atmaya calıstıgımda eszamanlama bitiyor ama tele baktıgımda hala yükleniyor diyor ? appsync 5.0 + 6.0 + yükledim hicbirsey yüklemesekte mi aynı seyi yapıyor yoksa bir gelisme var mı :D
Onun için henüz bir gelişme yok

GT-I9100P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
Onun için henüz bir gelişme yok

GT-I9100P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gelisme var mı derken hani biseyleri yapabilmismiyim yoksa appsync 5.0 + 6.0 + yı yüklemesem de aynı sekilde yükleniyor da kalırmıydı :D Bu arada hangi source u eklemeliyim dedigin uygulama icin ?

Burki_can

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2012
187
11
18

gelisme var mı derken hani biseyleri yapabilmismiyim yoksa appsync 5.0 + 6.0 + yı yüklemesem de aynı sekilde yükleniyor da kalırmıydı :D Bu arada hangi source u eklemeliyim dedigin uygulama icin ?
Evet aynı şekilde kalırdı

Tapatalk 2