IPhone 3G Hızlandırma

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde erof tarafından oluşturulan IPhone 3G Hızlandırma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,871 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı IPhone 3G Hızlandırma
Konbuyu başlatan erof
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

erof

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2009
52
1
8
1. yöntem
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

2. si ise Clean Up programı bu programı Cydia dan indiriyoruz. ve safe mode da çalıştırıyoruz çok kıza bir işlem benim toplam ram 177 MB görünürken Clean Up la dosyaları sıkıştırınca 122 MB a çıktı ama boş RAM de bir değişiklik olmadı .

3. yöntem LaunchDaemons taki gereksiz hizmetleri kaldırmak ve com.apple.dynamic_pager.plist dosyasını eklemek

System > Library > LaunchDaemons klasörünün içindeki
Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
*plist dosyalarını siliyoruz ve içine
dosyasını atıyoruz

4. yöntem bunu kesinlikle yapın iş bunda bitiyor :) Cydia dan Activator u kurun sonra MemoryTap i kurun Activator dan MemoryTap için bir tuş atayın ve her iphone u açtığınızda 1 kere çalıştırın buda kısa sürüyor en fazla 5 s.

Cydia Sources: (tam hatırlamıyorum bunlardan birinde var hepsi)
Kod:
Kod:

Bu Yöntemlerle 85 MB Kadar Boş RAM i Gördüm

Not: IPhone 2G,3Gs,4,4s de denenmedi 3Gs ve üstünde 3. yöntemin işe yaramadığı bilinmektedir, İPOD larda hiç denenmedi ama deneyin derim.

erof

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2009
52
1
8
Doğru Ama IPhone uda Çöpe Atacak Değiliz!!! :)

erof

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2009
52
1
8
Cok ilginç nasıl vazgeçtin iphone dan. Bı restore yapsan duzelirdi ben her uygulamayı takilmadan oynuyorum