Hocam ipodlarda N82AP.plist dosyası yok.Onun yerine N72AP.plist dosyası var ve n82'den farklı içindeki bazı kodlar.Bu yüzden sonay şöyle bir yol izleyebilirsin;
cydia'dan ifile programını kuracaksın daha sonra programla /System/Library/CoreService/SpringBoard.app/N72AP.plist dosyasını düzenleyeceksin..
Düzenlerken şöyle iki satır ekleyeceksin ve kayıt edeceksin..
<key>multitasking</key>
<true/>
Daha sonra aleti kapatıp açınca oluyor ben bu yolla yaptım..
beyler biriniz yardımcı olabilir mi? şuanda au'dan getirdiğim ipod touchım var... kaydettirdim ve menüye geldim. versiyonu 3.1.3
jailbreak yapmaya çalışıyorum (siteye giriyorum safariden) warning gelio yazanı yazayım: warning this version is known to crash you can try it but you might hae better luck if you upgrade to 4.0 first. diyo neyse orda kaydırıyorum o uzay resmi gelio 2-3 saniye geçmeden ekranda çizikler oluşuyo ve kendisini kapatıyo (sanırım crash oluo) yada menüye dönüyor tekrar açıyorum ama jb olmamış gözüküo
Hocam normalde 3.1.3 sorunsuz jailbreak oluyor eğer şu anda sıkıntı varsa belki ipodlarda bir uyumsuzluk söz konusu olabilir yada yeni versiyon üzerinde çalışma yapılıyor olabilir
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
redsn0w denedinizmi acaba sanırım bunda MC ile başlayan ipod larsa sıkıntı oluyordu hatırlıyorum