iPhone OS 3.1.2 - 4.0.1 Arası Tüm Versiyonlar İçin JAILBREAK

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan iPhone OS 3.1.2 - 4.0.1 Arası Tüm Versiyonlar İçin JAILBREAK başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,718 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iPhone OS 3.1.2 - 4.0.1 Arası Tüm Versiyonlar İçin JAILBREAK
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Shadow King

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
multitaskingi nereden aktif ediyoruz ipodlarda?

Pil yüzdesi, Multitasking ve homewallpaper'ı aktive etmek için

:download:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Adresindeki dosyayı indirin.... jailbreak olmuş telefonunuzdaki

/System/Library/CoreService/SpringBoard.app/N82AP.plist dosyasıyla değiştirin

Cihazı Kapatıp açın

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Peki nası multitask? Bir den fazla program açtık kasıyomu?4.0 jble mt olmasa da olur kasmasa yeter bana :D

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Kasmamı nerdeyse can çekişiyor =)

İşede yaramıyor açıkcası

herosaint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
365
3
18
32
Siteye Git
Pil yüzdesi, Multitasking ve homewallpaper'ı aktive etmek için

:download:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Adresindeki dosyayı indirin.... jailbreak olmuş telefonunuzdaki

/System/Library/CoreService/SpringBoard.app/N82AP.plist dosyasıyla değiştirin

Cihazı Kapatıp açın
Hocam ipodlarda N82AP.plist dosyası yok.Onun yerine N72AP.plist dosyası var ve n82'den farklı içindeki bazı kodlar.Bu yüzden sonay şöyle bir yol izleyebilirsin;

cydia'dan ifile programını kuracaksın daha sonra programla /System/Library/CoreService/SpringBoard.app/N72AP.plist dosyasını düzenleyeceksin..

Düzenlerken şöyle iki satır ekleyeceksin ve kayıt edeceksin..

<key>multitasking</key>
<true/>

Daha sonra aleti kapatıp açınca oluyor ben bu yolla yaptım..

dsforever

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2009
14
0
1
39
ipod 3g 3.1.3 e kurmalımıyım 4.0 versiyonu kasarmı ? ayrıca zaten şarjı az gidiyor daha beter etmeyelim:D

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
İpod orjianl 3g şu an jailbraekli ise sbsettingten bakarmısın boşta ram kaç mb

Neden bunu soruyorum biliyormusunuz

Piyasada 3g olup 2g donanımlı ipodlarmı var anlamadım =)

Benim bildiğim ipod 8 gb lık yok

32 - 64 Gb lık var

Bunlar da 3gs le aynı performance da bunlardan biri sie cihazın kur ( Ram boşta 150 mb )

Yok 3g 8gb ise ( Ram boşta 50 - 60 )

Alttaki ise kurma yada kur multitasking ve home wallpaper kapat yoksa kullanılmıyor

Ve şarj içinde

İletiler'i kapat

Yer bildirimlreini kapat

Maillerden anında ilet kapat

3g ve Edge kapat düzelir =)

ullu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2009
62
0
6
beyler biriniz yardımcı olabilir mi? şuanda au'dan getirdiğim ipod touchım var... kaydettirdim ve menüye geldim. versiyonu 3.1.3

jailbreak yapmaya çalışıyorum (siteye giriyorum safariden) warning gelio yazanı yazayım: warning this version is known to crash you can try it but you might hae better luck if you upgrade to 4.0 first. diyo neyse orda kaydırıyorum o uzay resmi gelio 2-3 saniye geçmeden ekranda çizikler oluşuyo ve kendisini kapatıyo (sanırım crash oluo) yada menüye dönüyor tekrar açıyorum ama jb olmamış gözüküo

yardımcı olur musunuz?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Hocam normalde 3.1.3 sorunsuz jailbreak oluyor eğer şu anda sıkıntı varsa belki ipodlarda bir uyumsuzluk söz konusu olabilir yada yeni versiyon üzerinde çalışma yapılıyor olabilir

redsn0w denedinizmi acaba sanırım bunda MC ile başlayan ipod larsa sıkıntı oluyordu hatırlıyorum