iPhone OS 3.1.2 - 4.0.1 Arası Tüm Versiyonlar İçin JAILBREAK

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan iPhone OS 3.1.2 - 4.0.1 Arası Tüm Versiyonlar İçin JAILBREAK başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,713 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iPhone OS 3.1.2 - 4.0.1 Arası Tüm Versiyonlar İçin JAILBREAK
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Shadow King

Stuntmaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2008
358
1
18
43
Multitasking hikaye arkadaşlar =)

işe yaramıyor desem yalan olmaz her sadece belirli uygulamalariçin geçerli diğerleridne kapatıp açtıktan sonra kıymeti yok

Çevremde birkaç kişiye kurdum ben Özelliklede Home Wallpaper da açık olursa kasıyor

Eğer sbsetting kurulu ise Bir bakarmısın boşta kaç MB ram var acaba ?
hocam ip4 multitasking ozelligini defalarca denedim hikaye demissinizde bu telefondan tam 30 uygulama yukledim prens of persia ve angry bird acik uygulamalarla beraber bu 2 oyunuda denedim az ve az acik programlardan olsa gerek kasma oldu sonra oyunlardan ciktim ve hom tusunu cift tikladim ve butun uygulamalari kapattim inanin hem oyunda hemde ana menude ucusa gecti oyunlardaki kasmada gitti yani multitasking olyi mukemmel bisiy hocam hikaye degil bence zaten cihazi kesinikle oneriyorum suan 4.1 versiyon ile kullaniyorum ve filancadan hepinize ip4 tavsiye ediyorum ve diger iph3gs veiphonenin eski modelleri kesinlikle hikaye diyorum

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
İlk çıktığında bana hikaye gelmişti =)

Şu an yeni yeni birşeyler çıkıyor eskiden sanıyordum ki her uygulama için olacak eski uyuglamalra olmadı ondan demiştim

Artık çıkan her uygulama multitasking destekli çıkıyor çok güzel bir olay

Shadow King

Erişim Engelli
Ara 13, 2009
208
1
18
Abi konunun sabitini kaldırmışsın yalnışlıkla herhalde ben de yeniden sabitledim :)