Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24,650 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doom_or_Die

baruta

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 8, 2011
4
0
1
32
ALLAH sende razı olsun hako sayende rahatlık la psp mı yapabileceğim en iyi şekle gel dim

bu arada little big planet süper oyunmuş :d: :wi::bsdfa:

uzaylii

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2011
8
0
1
33
çok sağolasın şimdi deniyorum :)

Bump: tamam o sıkıntıyı sayende hallettim ama şimdide oyunu açtığımda "save data load failed because the specified file not found. Retry? Or quit the game and restart" hatasını alıyorum ne yaptıysamda açamadım oyunu. yardımcı olursan çok sevinirim kardeşim :)

Bump: ???
kardeş sorunuma bi yardım???

furkan_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2009
66
0
6
36
Hako abi bu oyun için ilaveten kıyafet sticker falan indirebilirmiyim bedavaya yoksa ilerde açılırmı yada paralımı ?

bbthn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
15
0
1
37
hako süper bi oyunmuş çok sağol bu kadar emek için :) bu arada adamlar özenmişler çok beğendim çoğu psp oyunu gibi kestirip atmamışlar

DesKangaroo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2010
3
0
1
Sry hako but can you please explain what that UCUS98744 folder is supposed to do ? I put it in PSP/Game folder as you suggested but it seems to be doing nothing. I can't choose to run it on my psp(5.50 prom) either.

fahrenhayt_06

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2011
3
0
1
Ben oyunu açarken şu yazıyor 'Save data load failed because the specified file was not found.Retry?Or quit the game and restart.' ve oyun açılmıyor.Ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz?Şimdi den teşekkürler.
aynı hata bendede var evet ne yapmalıyız acaba ?

Perry the Platypus

Ornitorenk Perry
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2011
262
4
18
Abi oyunu yükledim,pspye attım oyun açılınca çöyle bir hata çıktı :
Save data load failed because the specified file was not found. Retry? Or quit the game and restar.
Yazıyor sadece ok seçeneği var. Tıklıyorum yine aynı yazı çıkıyor. Ne yapmalıyım ?