PS5 Klasör Oyun Metal Gear Solid Delta Snake Eater [Mart’2026]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde ahmethan tarafından oluşturulan Metal Gear Solid Delta Snake Eater [Mart’2026] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,251 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 48 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Metal Gear Solid Delta Snake Eater [Mart’2026]
Konbuyu başlatan ahmethan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan burak780

kratos026

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 18, 2015
497
145
43
Emeğinize sağlık harici SSD de çalışıyor dahilide bilmiyorum bilginize

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
467
2,102
93
Onunla ilgili çalışmalara başladım. :)
Eline sağlık teşekkürler başarılar amma amma, hayrına p4 içinde rica etsek mümkün mü :) var mı yok mu önceden yapıldı mı onu da bilmiyorum.

Bende nier automata ya başlayıp başlayıp bırakıyorum. tool var ama çok fazla yerde metin var.
Aynı şekilde hitman 3 e baktım tool buldum ama çarşamba pazarı gibi metinler dağınık.

Son düzenleme:

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,450
57,114
113
Eline sağlık teşekkürler başarılar amma amma, hayrına p4 içinde rica etsek mümkün mü :) var mı yok mu önceden yapıldı mı onu da bilmiyorum.

Bende nier automata ya başlayıp başlayıp bırakıyorum. tool var ama çok fazla yerde metin var.
Aynı şekilde hitman 3 e baktım tool buldum ama çarşamba pazarı gibi metinler dağınık.
MGS Phantom için bir ara giriştim ama bıraktım, aşırı yorduğu için o da😂

Hitman'ın yapısı eski oyunlar gibiyse hiç çekilmez, bunu bir örneğini PS3 blood money de yaşamıştım.

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
467
2,102
93
MGS Phantom için bir ara giriştim ama bıraktım, aşırı yorduğu için o da😂

Hitman'ın yapısı eski oyunlar gibiyse hiç çekilmez, bunu bir örneğini PS3 blood money de yaşamıştım.
Bana sözünü unutmadım bu arada :) Senden geldiğinde bende bendekileri iletmek istiyorum. Çünkü şu anda benim iletme şansım yok. Ayrıca senin araçlarla çözüme ulaşma şansın bana nazaran daha yüksek tecrübenden dolayı.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
343
1,503
93
45
Bu arada ilk defa ps5te backport yukleyecem.Ana oyun dosyalarinin icinemi atilacak
Backportu Rar’dan çıkarttıktan sonra klasörlü olan dosyaların içine girip kaç tane dosya varsa ana oyundaki aynı klasörün içine girip aynı dosyalarla değiştir diyorum. Backportta bir klasörde mesela 4 dosya var ama ana oyunda 10 tane var. Klasörü olduğu gibi atarsam diğer dosyalarda kaybolur düşüncesiyle ben bu şekilde yapıyorum. Daha hiç sorun yaşamadım.

Son düzenleme: