PS5 Klasör Oyun Metal Gear Solid Delta Snake Eater [Mart’2026]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde ahmethan tarafından oluşturulan Metal Gear Solid Delta Snake Eater [Mart’2026] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,251 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 48 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Metal Gear Solid Delta Snake Eater [Mart’2026]
Konbuyu başlatan ahmethan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan burak780

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,364
2,712
113
Backportu Rar’dan çıkarttıktan sonra klasörlü olan dosyaların içine girip kaç tane dosya varsa ana oyundaki aynı klasörün içine girip aynı dosyalarla değiştir diyorum. Backportta bir klasörde mesela 4 dosya var ama ana oyunda 10 tane var. Klasörü olduğu gibi atarsam diğer dosyalarda kaybolur düşüncesiyle ben bu şekilde yapıyorum. Daha hiç sorun yaşamadım.
Ben rardan çıkan backport dosyasını direk ana oyun içine attım haliyle tümünü kopyalarken dediğin gibi belki dosyalar kayboldu.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,364
2,712
113
Bu backportlarda patlamazsak iyidir abi :D
Şimdilik ilk oldu ders oldu .Deneye deneye hata yapa yapa ama elimdeki pc pek hata istemiyor saatler suruyo kopyalama.Ps5 dahihiye kopyalamam 20dk. Pcden ssdye 3 saat 4 saat ortalama.Maglumunuz pc mezara girecek ama kaninin son damlasina kadar kullaniyorum.Telefon daha hızlı calisiyi😂😀😄😅

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,450
57,114
113
Şimdilik ilk oldu ders oldu .Deneye deneye hata yapa yapa ama elimdeki pc pek hata istemiyor saatler suruyo kopyalama.Ps5 dahihiye kopyalamam 20dk. Pcden ssdye 3 saat 4 saat ortalama.Maglumunuz pc mezara girecek ama kaninin son damlasina kadar kullaniyorum.Telefon daha hızlı calisiyi😂😀😄😅
Bu boyutlarla ne yapacağız biz? Allah bize sabır versin.